100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

150 produse

Pantofii Marco Tozzi – sport și eleganță pentru fiecare femeie în parte

Feminini, în tendințe și originali, există pantofi Marco Tozzi pentru toate gusturile. Doamnele și domnișoarele care adoră pantofii cu toc vor avea o gamă variată de modele pantofi Marco Tozzi. Pentru cele mai extravagante există Marco Tozzi sandale, modele fanteziste, cu imprimeuri inedite, menite să le scoată din anonimat. Există, în egală măsură o gamă variată de cizme și botine Marco Tozzi în culori diferite pentru a completa o ținută.

Marco Tozzi – pantofi oferiți de o companie cunoscută, ideali pentru oraș și pentru a merge la serviciu

Dacă vrei să alegi pantofi Marco pentru o ieșire în oraș îndreaptă-ți atenția spre o pereche de sneakers. Vei obține un look sporty chic în tendințe. Și, pentru un sti mai rafinat, pentru a merge la serviciu, alege o pereche de pantofi Marco cu toc sau Marco Tozzi sandale. Cele care petrec la muncă mai multe ore în picioare au la dispoziție numeroasele modele de pantofi Lords, hiturile acestui sezon. Imprimeuri animal print și materiale metalizate unice pentru a completa o ținută, o pereche de blugi spre exemplu.

Sandale Marco Tozzi – pe care le alegem pe timp de vară?

Din colecția ta de pantofi nu pot lipsi sandalele Marco Tozzi. Asta deoarece sunt ideale pentru a fi purtate în sezonul estival, sunt comode, ușor de asortat și au menirea de a transforma o ținută simplă într-una spectaculoasă, fabuloasă. Alege pantofi Marco și pe vei bucura de un confort sporit. Pentru cele mai călduroase zile de vară alege și tu sandalele Marco Tozzi.

Cizme Marco Tozzi – Întrebări frecvente

Ce știm despre brandul Marco Tozzi?

Marco Tozzi reprezintă a doua cea mai mare etichetă de încălțăminte destinate doamnelor și domnișoarelor aparținând presigiosului grup Wortmann din Detmold, Renania de Nord. Colecțiile Marco Tozzi se regăsesc în 70 de țări. Un brand care oferă încălțăminte la modă, cu un aspect elegant, stiluri sportive și confortabile sau modele clasice. Marco Tozzi este mai mult decât un nume cunoscut în industria pantofilor. Marco Tozzi este un nume care exprimă un stil de viață afirmat, modern, mereu în tendințe. Articole moderne, clasice sau avangardiste, pantofii oferiți de Marco Tozzi gravitează în jurul confortului și bunului gust. Dacă ești în căutarea unor pantofi cu stil, de cea mai bună calitate, panofii Marco Tozzi sunt cea mai bună alegere pe care o poți face.

De unde putem cumpăra pantofi Marco Tozzi?

Pantofii Marco Tozzi se pot cumpăra online sau din magazinele fizice. Administratorul este eobuwie.pl., cu sediul în Zielona Gora.

Cum alegi mărimea pantofilor Marco Tozzi?

Pentru ca pantofii Marco Tozzi să arate și să se simtă perfect în picior trebuie să te orientezi după un ghid cu mărimi pentru încălțăminte, pus de dispoziția oricărui site care comercializează încălțăminte online. Mărimile pot diferi de la un brand la altul. O măsură este notată în mod diferit în Uniunea Europeană, Australia sau Statele Unite ale Americii. Spre exemplu, dacă ai talpa de 25 centimetri, înseamnă că în Marea Britanie vei avea mărimea 6,5, 8,5 în SUA și 40 în Uniunea Europeană.