100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

102 produse

Panto Fino - găsește modele de papuci de casă pentru tine și familia ta

Dacă ar fi să prezentăm în doar trei cuvinte brandul Panto Fino, acestea ar fi fiabilitate, frumuseţe şi confort. Realizaţi din pâslă moale care îmbracă delicat picioarele şi creează o senzaţie plăcută de confort şi căldură, Papucii Panto Fino sunt incredibil de moi şi de confortabili. Vârful rotund oferă multe libertate şi facilitează poziţia cât mai reconfortantă.Branțul este bine format şi lipit pe o spumă moale şi permite picioarelor se să odihnească şi relaxeze. Talpa este destul de groasă, bine profilată şi foarte flexibilă şi creşte confortul în timpul mişcării. Pe Epantofi vei găsi modele variate Panto Fino de papuci, pentru femei sau bărbaţi, astfel încât să poţi alege exact perechea pe care o doreşti. Sunt papucii perfecţi pentru serile reci petrecute în confortul casei alături de cei dragi.

Panto Fino sunt pantofi comozi și practici pentru acasă și în aer liber

Indiferent dacă vei alege o pereche de şlapi Panto Fino, sandale Panto Fino sau pantofi Panto Fino, vei beneficia de confort şi versatilitate la preţuri excelente. Sunt produse realizate din materiale de înaltă calitate cu finisaje durabile şi atent realizate. Vei fi încântat de designul original, culori şi modele şi sigur vei găsi o preche pe care să o poţi purta în casă sau în aer liber. Uită de încălţămintea simplă şi plictisitoare şi alege un model Panto Fino de slapi pentru exterior sau de papuci de interior pentru a te bucura de confort deplin. Îi poţi pune în picioare printr-o mişcare lină fără să fie necesar să te apleci şi aproape că nu simţi că îi ai în picioare. Vei fi plăcut surprins de moliciunea incredibilă a materialelor, sunt flexibili şi se adaptează perfect formei piciorului tău.

Sandale sau slapi de la Panto Fino – ce modele vă atrag atenția?

Cu o pereche de sandale Panto Fino te vei simţi excelent întreaga zi, chiar şi în cele mai călduroase perioade! Branţul din piele este respirabil şi se mulează perfect pe forma piciorului, reducând riscul de rănire. Talpa este realizată dintr-un material de înaltă calitate şi te va cuceri prin designul excepţional şi forma modernă. Indiferent de model, Sandalele Panto Fino care sunt incredibil de moi şi de plăcute şi te vor cuceri încă de la prima purtare prin calitate şi confort maxim. Te vei simţi uşoară, stilată şi încrezătoare şi aproape că vei uita că le porţi. Poţi opta pentru modelele cu curele Velcro care sunt extrem de practice şi de funcţionale şi care fac încălţarea mai uşoară şi mai distractivă ca niciodată.

Panto Fino - Întrebări frecvente

Panto Fino – ce este această companie?

Panto Fino este o companie care produce încălţăminte de înaltă calitate. A fost fondată în Italia la începutul anilor 1900 și de atunci produce pantofi cunoscuți pentru durabilitatea, confortul și stilul lor. Panto Fino realizează și pantofi la comandă pentru bărbații care au nevoi specifice sau care își doresc un stil unic.

Papuci Panto Fino – de unde să cumpăr?

Noua linie de pantofi Panto Fino te aşteaptă la preţuri atractive pe Epantofi. Sunt produse autentice, la modă, ideale pentru ţinute casual, pentru vacanţă, pentru ocazii sau pentru ţinutele de zi cu zi. Panto Fino se potriveşte pentru orice situaţie şi ţinută şi aici vei găsi modele clasice şi atemporale cu care vei fi mereu la modă.