100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

34 produse

Ray-Ban - o marcă de renume cu mulți ani de experiență

Ray-Ban este un producător de top de ochelari de soare de înaltă calitate, la modă, iubiți de foarte multă lume. Creat în 1936 de Bausch & Lomb, brandul este cunoscut pentru liniile sale de ochelari de soare Wayfarer și Aviator. Modelul Aviator a fost realizat în urma cerinței locotenentului John Macready, care era pilot de testare și aviator american, în 1930. Ochelarii de soare au fost folosiți de armată și au devenit din ce în ce mai populari. Modelul Aviator a avut succes pentru aspectul său și grație lentilelor verzi, care filtrau razele ultraviolete și infraroșii. Ulterior a fost lansat și celebrul model Wayfarer. Actori celebri, vedete TV și toată lumea purtau ochelarii de soare Ray-Ban. Ochelarii de soare Ray-Ban oferă un stil atemporal, un plus de autenticitate. Descoperă gama largă de soare ochelari Ray-Ban pe epantofi.ro, ochelari cu rame inconfundabile, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Ray-Ban este unul dintre cele mai populare din lume, ce nu se demodează niciodată.

Ochelari Ray-Ban – design la modă și cea mai bună protecție solară

O pereche de ochelari de soare Ray-Ban îmbină perfect alchimia esteticii atemporale cu cele mai recente tehnologii, atât de evidente în fiecare colecție creată. Ochelarii garantează un plus de stil și confort, alături de cea mai bună protecție solară. Colecția de ochelari Ray-Ban disponibilă pe epantofi.ro cuprinde ochelari Ray-Ban bărbați și ochelari Ray-Ban pentru femei, cu o estetică elegantă și discretă. Modelele sunt funcționale și rezistente, ușoare, culorile închise, puse în evidență de tonurile metalice negre, bronz, gri, albastre, violet sau maro. Modelele de ochelari de soare Ray-Ban au devenit accesorii clasice care trebuie purtate dacă vrei sa fii la modă în permanență. Aceștia reprezintă un adevărat simbol al auto-exprimării, iar datorită inovației și modelelor emblematice, Ray-Ban a devenit cea mai iubită marcă de ochelari din întreaga lume.

Ray-Ban Wayfarer, Aviator, Clubmaster - ochelari de cult pentru el și ea

Ochelarii de soare Ray-Ban sunt disponibili într-o serie de stiluri emblematice, create speciale pentru a se potrivi tuturor formelor feței și pentru a oferi un aspect atemporal. Aruncă o privire peste cele mai cunoscute modele, Ray-Ban Wayfarer, Ray-Ban Aviator, Ray-Ban Clubmaster, dar și peste noile stiluri ce cuprind rame pătrate. Pe epantofi.ro vei putea alege dintr-o gamă largă de ochelari de soare Ray-Ban, care să se potrivească formei feței tale, cu o gamă largă de stiluri de rame, aviator, pătrat, rotund, fluture, ochi de pisică, trapez, dreptunghiular și lentile colorate. Dacă îți dorești un stil clasic care să îți scoată în evidență atitudinea, Ray-Ban reprezintă alegerea ideală în materie de ochelari, completându-ți stilul unic și elegant.

Ray-Ban - Întrebări frecvente

Cum să alegi o dimensiune de ochelari Ray-Ban?

Explicația oferită chiar de producătorii Ray-Ban pentru alegerea dimensiunii perfecte de ochelari este destul de simplă și tot ce ai nevoie este de un card de credit, o oglindă și puțină atenție. Poziționează-te în fața unei oglinzi, ține cardul în poziție verticală, plasează marginea cardului chiar în centrul nasului și observă unde se termină cealaltă margine. Dacă marginea cadrului este în linie cu capătul ochiului, alege o mărime standard, dacă depășește marginea ochiului, optează pentru o mărime mică, iar dacă marginea cardului nu ajunge până la linia ochiului, optează pentru o dimensiune mare.

Ray-Ban – cum se verifică originalitatea?

Ochelarii de soare Ray-Ban autentici vin într-o husă din piele artificială neagră sau maro, cu cusături impecabile. Pe partea interioară a ramei drepte, trebuie să fie trecut logo-ul Ray-Ban și locul unde este fabricat. De asemenea, sigla RB va fi gravată în lentila din partea stângă, iar sigla Ray-Ban, pe lentila din dreaptă. Tampoanele reglabile pentru nas trebuie să dețină inscripția RB.