100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

103 produse

Încălțăminte Salewa – un brand din inima munților Dolomiți

Înființată la München în inima munților Dolomiți compania Salewa produce echipamente pentru activități exigente montane. Emblema acestei mărci este un vultur cu aripile deschise, ceea ce vrea să reprezinte calitatea dar și gama largă de produse pe care acest brand le oferă. Aceștia se ocupă de proiectarea și fabricarea celor mai performanți bocanci pentru alpinism, cățărări și trasee montane. Încălțămintea salewa este astfel realizată încât se poate purta în orice anotimp. Găsești încălțăminte salewa pentru femei și încălțăminte salewa pentru bărbați. Pe lângă încălțăminte această companie produce și alt tip de echipamente cum ar fii corturi, rucsacuri, saci de bivuac și îmbrăcăminte pentru munte. Calitatea este ceea ce definește acest brand și aceasta se regăsește în toate produsele.

Bocanci pentru munte Salewa – exprimă-ți temperamentul pe cărări de munte

Muntele, alpinismul sau doar plimbările pe cărări, este un stil de viață. Atunci când alegi să faci asta știi că ai nevoie de echipamente performante, care să îți ofere în primul rând siguranță și care să fie și confortabile. Un rucsac salewa este potrivit pentru nevoile tale când mergi pe cărări de munte. Bocancii pentru munte salewa sunt astfel realizați încât îi poți purta pe orice tip de suprafață, fie că vorbim de stâncă, de pământ sau vegetație. Nu există riscul ca piciorul să îți alunece, iar glezna este fixată și protejată. Încălțămintea de trekking salewa face ușoară deplasarea și îți oferă confortul de care ai nevoie pentru a străbate distanțe lungi. Asigură-te că îți achiziționezi perechea potrivită de încălțăminte consultând în prealabil tabelul de mărimi, pentru a fi sigur că purtându-i ai confortul de care ai nevoie. Este foarte important ca încălțările pe acare le porți pe munte să nu te incomodeze nicicum.

Bocanci de iarnă Salewa – precizie germană și temperament italian

Încălțămintea salewa este fabricată din piele italiană și îmbină asta cu precizia germană prin sistemele de închidere cu șireturi 3D și talpă antiaderentă TPU(uretan termoplastic). Prin folosirea tehnologiei Goretex Surround, adică membrana Goretex este aplicată atât pe suprafața bocancului cât și în interiorul acestuia, această încălțăminte este 100% impermeabilă și în același timp permite piciorului să respire. Cizmele de iarnă salewa îți oferă confortul termic necesar la temperaturi foarte scăzute, protejându-te de umezeală în același timp. Este necesar ca acest tip de încălțăminte să fie întreținută și curățată conform indicațiilor producătorului. Pentru ca materialele folosite pentru producerea acestui tip de încălțăminte să își păstreze proprietățile este nevoie să folosești produse de calitate la curățarea încălțămintei și să o depozitezi în locuri aerisite. Întotdeauna depozitează încălțămintea când ești sigur că este 100% uscată și curată și astfel te vei bucura de încălțămintea preferată cât mai mult timp.

Încălțăminte salewa – întrebări frecvente

Salewa - ce este această companie?

Salewa este o companie specializată pe echipamente outdoor, pentru alpinism și activități pe munte. Produsele acestei companii sunt unele de foarte mare calitate care îți asigură confortul și siguranță necesare în astfel de activități. La începutul celui de-al doilea război mondial producția companiei se concentra pe articole textile și din piele, apoi au fabricat primul rucsac cu cadre de oțel și ulterior bețele de schi din alun.

De unde să cumperi încălțăminte Salwa?

Îți poți achiziționa perechea preferată de încălțăminte salewa de pe epantofi.ro. Acolo vei găsi bocanci, cizme, trekkeri, într-o gamă variată de culori și mărimi. Oricât de pretențioasă ar fi o persoană, calitatea oferită de acest tip de încălțăminte poate mulțumi pe oricine. Consultă tabelul de mărimi și dacă ai întrebări legate de stocul pentru anumite modele nu ezita să ne contactezi. Comandă și vei avea la tine acasă în cel mai scurt timp perechea preferată de încălțăminte Salewa.