100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

31 produse

Strellson - brand elvetian din 1984

Strellson este un brand elvețian de renume, fondat în 1984 de foștii proprietari ai companiilor Hugo Boss, Uwe și Jochen Holly. Din momentul fondării și până în prezent, Strellson le-a oferit clienților săi calitatea elvețiană la cele mai înalte standarde în modele de costume, jachete sport, pantaloni, iar mai târziu pantofi și diverse accesorii pentru reprezentanții sexului puternic. Strellson reușește să devină cel mai mare producător de îmbrăcăminte pentru bărbați din Elveția, fiind un brand premium, recunoscut nu numai pentru calitatea desăvârșită a produselor sale, ci și pentru aspectul rafinat, pentru eleganța și aspectul la modă care le caracterizează. Ceea ce le oferă astăzi Strellson bărbaților de pretutindeni, cu precădere celor cu vârsta cuprinsă între 25 și 60 de ani, este soluția perfectă pentru completarea unor ținute perfecte, pline de eleganță și de rafinament.

Eleganță clasică sau stil sportiv? Alege pantofi și accesorii de la Strellson

Oricare ar fi preferințele tale în materie de modă, că ești caracterizat de clasicul stil elegant sau că ești mai degrabă o fire dinamică, căreia îi place să îmbine eleganța cu stilul sportiv, ai posibilitatea de a găsi articolele potrivite în selecția oferită de epantofi.ro. Aici este locul în care poți alege dintre modelele de pantofi Strellson realizate la cele mai înalte standarde, dar și din marea varietate de accesorii pentru bărbați de care poți avea nevoie pentru completarea ținutelor tale: o geantă Strellson, un portofel sau o curea cu care să oferi o notă finală deosebită ținutelor tale. Oricare ar fi stilul tău vestimentar, poți găsi articolele și accesoriile potrivite care poartă semnătura Strellson, semnătura unui brand premium recunoscut pentru calitatea sa deosebită.

Produse Strellson premium - pantofi, portofele, genți, rucsacuri și multe altele

În oferta epantofi.ro poți găsi oricare dintre modelele de pantofi de care ai nevoie, dar și numeroase accesorii cu ajutorul cărora îți poți completa ținutele. De multe ori, accesoriile pe care le alegi pot face diferența și îți pot oferi fie aspectul desăvîrșit dorit, fie posibilitatea de a beneficia de tot confortul necesar atunci când dorești o ținută completă. Pe lângă pantofi pentru bărbați Strellson realizați din materiale de calitate, la cele mai înalte standarde și prin utilizarea celor mai noi tehnologii, ai posibilitatea de a alege și modele deosebite de portofel Strellson sau curele cu care să îți accesorizezi țintuele, modele de genți sau rucsacuri practice, dar în același timp elegante, mănuși, șaluri sau căciuli, borsete sau genți pentru laptop.

Pantofi și accesorii Strellson - Întrebări frecvente

Strellson - ce este acest brand?

Strellson este un brand elvețian cu o tradiție îndelungată în realizarea de produse de calitate destinate bărbaților. Compania Strellson produce modele de pantofi și diverse accesorii pentru bărbați, astfel că ai ocazia de a achiziționa un rucsac Strellson sau o geantă pentru laptop sau pentru birou, un portofel bărbați Strellson sau o curea cu care să îți accesorizezi ținuta elegantă într-un mod inedit.

Pantofi Strellson - de unde să cumpăr?

Dacă dorești să achiziționezi produsele care poartă semnătura acestui brand premium, alege epantofi.ro, soluția ideală pentru cele mai bune prețuri Strellson. Alături de pantofii Strellson, pe site poți găsi și diverse accesorii bărbătești realizate la aceeași calitate cu care producătorul și-a obișnuit clienții, astfel că îți poți completa ținutele într-un mod cu totul și cu totul deosebit.