100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 159
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi de damă Gant - încălțăminte perfectă pentru fiecare sezon

Gant este una dintre mărcile premium de încălțăminte, iar modelele de pantofi de damă Gant sunt făcuți pentru femeile care au nevoie de puțin mai mult decât un stil excelent și o durabilitate deosebită. Aceștia sunt pantofi care sunt făcuți pentru toate doamnele care caută expresii perfecte și au nevoie să iasă în evidență. 

Pantofii de femei Gant sunt produși de o companie americană care produce de 40 de ani încălțăminte casual de mare calitate. Avantajul incontestabil al pantofilor de damă Gant este ca sunt creați cu un gust sublim si cu mare atenție la fiecare detaliu. În acești pantofi, chiar și cel mai mic detaliu contează, pentru că, potrivit creatorilor mărcii, aceste detalii alcătuiesc încălțămintea perfectă. Adidașii, espadrilele, șlapi, sneakers și cizmele Chelsea pentru femei atrag privirile. 

Completează-ți aspectul cu espadrilele Gant

Te afli aici, pentru că probabil, în zilele călduroase de anul acesta, plănuiești să arăți extrem de original. Dacă te concentrezi pe confort și ușurință - ai ajuns la locul potrivit. Epantofi.ro are o ofertă interesantă și neobișnuită de espadrile damă Gant. Încălțămintea se caracterizează prin faptul că talpa este împletită din fibre sau sfoară, iar partea superioară este dintr-un material delicat și ușor.

Datorită acestor legături, au fost create espadrile femei Gant extrem de stilate, ce vor completa ținutele sezonului cald. Cel mai important, acestea oferă piciorului flux continuu de aer și confort de utilizare: acești pantofi de damă Gant sunt perfecte pentru vacanțe, un weekend în oraș sau în străinătate, cumpărături sau plimbări. 

Espadrile Gant și haine de in - un duo perfect pentru perioada vacanței

Ușoare, aerisite și incredibil de stilate – așa sunt hainele de in. Și cum ai putea să le porți în timpul unei vacanțe, dacă nu alături de perechea preferată de espadrile Gant. Cum să le asortezi? Iată:

  • o rochie trapezoidală de in, cu o croială oversize alături de espadrile Gant, pentru un aspect romantic
  • o bluză aerisită de in, pantaloni scurți cu talie înaltă și espadrile, o ținută casual feminină și 100% confortabilă
  • pantaloni albi de in, un top din satin și espadrile bej, pentru o ținută minimalistă.

Adidași de damă Gant - pantofi de zi cu zi practici si confortabili

Adidașii femei Gant merită o atenție deosebită în oferta mărcii. Acești sneakers pentru femei Gant se caracterizează prin prezența unei tălpi groase și din materiale de foarte bună calitate - materiale care sunt respirabile și protejează piciorul de înmuiere. Pantofii de damă Gant sunt recomandați femeilor care acordă atenție celor mai mici lucruri și pentru care contează până și cele mai mici elemente incluse în pantofi sau accesorii.

Brandul produce adidași femei Gant și se concentrează pe forme simple. Sunt pantofi foarte versatili, unii ar putea spune chiar că sunt extrem de stricți, dar tocmai aici stă succesul lor. Oferta brandului Gant include modele colorate și extrem de distinctive, dar în principal compania se concentrează pe pantofi pentru femei Gant simpli, într-o formă foarte elegantă și fără adăugiri și decorațiuni inutile.

Teniși damă Gant - modele clasice pe care le poți asorta oricărei ținute

Modelele de teniși damă Gant sunt alegerea ideală, dacă îți dorești o încălțăminte pe care să o poți asorta la orice. Acești teniși damă Gant sunt modele clasice de pot fi asortate cu denim, rochii, haine de in și orice altceva vrei să porți în sezonul cald.

Pantofi de damă Gant - întrebări frecvente

Pantofi de damă Gant - de unde să-i cumpăr?

Magazinul online Epantofi.ro oferă o gamă variată de pantofi de damă Gant din care poți alege ceva potrivit ție. Vei găsi aici espadrile Gant, adidași, botine, șlapi, teniși și chiar cizme Chelsea Gant pentru femei.

Pantofi de damă Gant - cum să îi curățați?

Nu știi cum se curăță pantofii de damă Gant? În primul rând, trebuie să îi ștergi după fiecare purtare sau să îi usuci la temperatura camerei. De asemenea, trebuie folosite produse de îngrijire specifice materialului din care sunt realizate.