Produse rămase: 694
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte Geox - lasă picioarele să respire

Geox produce unele dintre cele mai bune modele de încălțăminte respirabilă și impermeabilă din industria textilă și cea prelucrătoare. Pantofii Geox pentru femei sunt respirabili, durabili, impermeabili, impresionează prin stilul modern și sunt confecționați din materiale de înaltă calitate. Talpa exterioară este prevăzută cu un cauciuc perforat, care asigură o transpirabilitate excepțională. În interior, talpa este întărită de o membrană specială impermeabilă, care împiedică pătrunderea apei în pantof. Rezultă astfel o încălțăminte durabilă, rezistentă, pregătită pentru orice condiții meteorologice. Nu în ultimul rând, încălțămintea Geox este destinată oamenilor cu un stil de viață activ și celor care doresc să includă mai multă mișcare în stilul lor de viață.

Sandale de damă Geox – fii fidelă stilului tău și strălucește

Geox este primul brand italian de încălțăminte și îmbrăcăminte cunoscut pentru utilizarea țesăturilor impermeabile și respirabile. Numele brandului este alcătuit cuvântul grecesc „geo” care înseamnă „pământ” și „x”, o literă-element care simbolizează tehnologia. Pentru încălțăminte elegantă, dar funcțională, explorați gama de pantofi Geox fabricați în Italia pe epantofi.ro. De la pantofi de damă Geox, mocasini din piele de căprioară, sandale de damă Geox și până la adidași pentru femei Geox, asigură confortul picioarelor tale și fii în tendințe.

Adidași Geox – protecție completă pentru picior

Geox, acest brand italian atât de popular în prezent, este stăpânul tehnologiei respirabile. Încălțămintea brevetată asigură confort termic, împiedică pătrunderea apei în adidași și vă menține picioarele uscate chiar și în cele mai nefavorabile condiții meteorologice. Adidașii Geox sunt pe cât de confortabili, pe atât de rezistenți. Aspectul lor este, de asemenea, foarte apreciat, observându-se amestecul de influențe urbane și rustice.

Încălțăminte pentru femei Geox - întrebări frecvente

Încălțăminte Geox – cum alegem dimensiunea corectă?

Brandul Geox recomandă clienților care doresc să își achiziționeze prima pereche de pantofi Geox să opteze pentru încălțăminte cu o jumătate de dimensiune mai mică decât dimensiunea obișnuită, deoarece pantofii sunt foarte confortabili. De asemenea, puteți utiliza tabelul cu lungimi și dimensiuni pentru a afla ce mărime să alegeți la pantofii Geox.

De unde să cumpărați pantofi Geox?

De la fondarea sa în anul 1995 și până în prezent, sediul companiei este în continuare în Montebelluna, Italia. În prezent, Geox funcționează în peste 65 de țări și numără peste 1250 de magazine. Cel mai recomandat este să cumpărați încălțăminte Geox din magazinele oficiale și din magazinele online aflate în parteneriat cu Geox. Pe epantofi.ro puteți explora o gamă completă de încălțăminte Geox, de la sandale, adidași, pantofi și până la ghete și cizme.

Geox – încălțăminte de calitate înaltă pentru sănătatea picioarelor

Născută din dorința de a elibera în mod eficient căldura acumulată în pantofi, marca italiană de încălțăminte Geox a fost fondată de Mario Polegato în 1995. Perforând tălpile pantofilor cu un cuțit, talentatul Mario a pus bazele acestei mărci revoluționare și așa a apărut încălțămintea Geox. Brandul este extrem de motivat să producă încălțăminte durabilă pentru a susține astfel starea de bine a clienților. În medie, Geox folosește 5% materiale reciclate la producerea tălpilor, iar materialele folosite exclud blana, lâna, pielea de animale exotice și angora, limitându-se doar la piele și cauciuc.