100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

886 produse

Încălțăminte de damă Lasocki – accesorii atemporale ale mărcii poloneze

Lasocki este un brand polonez renumit pentru încălțămintea de înaltă calitate pentru fiecare sezon și fiecare ocazie. Printre pantofii Lasocki, în oferta magazinului Epantofi.ro, poți găsi cizme de iarnă Lasocki, pantofi de nuntă Lasocki, botine, pantofi închiși , sneakerși, saboți și sandale, dar și propuneri clasice și atemporale, precum pantofii cu tocuri înalte. Merită să alegi acești pantofi Lasocki, deoarece sunt confecționați din piele de înaltă calitate, cu atenție la fiecare detaliu. Datorită acestui fapt, aceștia nu numai că arată grozav și corespund ultimelor tendințe, dar sunt și durabile și extrem de confortabile.

Ghete de iarnă Lasocki – stiluri elegante pentru zilele reci

Toate modelele de ghete de iarnă pentru femei de la Lasocki îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, căci brandul se concentrează pe materiale de calitate și pe manoperă, cu atenție la fiecare detaliu. Datorită producției locale, care are loc în zona economică specială din Polkowice, proprietarii se pot asigura că produsele lor sunt de înaltă calitate și au un design unic. Toate modelele de încălțăminte Lasocki sunt realizate din piele naturală, de antilopă și nubuc de înaltă calitate. Datorită acestui fapt, își merită cu adevărat prețul, deoarece te vor servi mai mult de un sezon!

Încălțăminte de nuntă Lasocki – o zi de vis într-o ținută frumoasă

În cea mai frumoasă zi a unei femei, ziua nunții, rochia de mireasă este importantă, dar la fel și încălțămintea. Și aceasta este importantă nu doar ca mireasă, ci și ca invitată. De aceea trebuie să acorzi atenție alegerilor pe care le faci. Dacă vrei modele de calitate, atunci pantofii de nuntă Lasocki sunt ideali. Pantofii cu toc Lasocki merită toată atenția ta, deoarece sunt realizați din materiale de calitate și sunt foarte confortabili, astfel încât să poți petrece multe ore încălțată în ei, fără a simți durerea de picioare. Mai mult, acești pantofi de nuntă Lasocki au un stil clasic și atemporal, semn că se vor potrivi cu numeroase modele de rochii.

Încălțămintea Lasocki – întrebări frecvente

Cum să cureți pantofii de piele Lasocki?

Când vine vorba de încălțămintea Lasocki, este estrem de important să o îngrijești corespunzător. Folosește produse speciale de îngrijire dedicate tipurilor specifice de piele. Verifică compoziția materialului, alege agentul de curățare potrivit și apoi, restul depinde de tine!

De unde cumperi pernițe pentru călcâi Lasocki?

Pantofii bine aleși sunt o garanție a confortului de utilizare, de aceea vei avea nevoie de branțuri corective pentru pantofi și pernițe pentru călcâi, care să stabilizeze mușchii și să garanteze mobilitatea. În magazinul online Epantofi.ro vei găsi accesorii potrivite pentru încălțămintea Lasocki.

De unde poți cumpăra încălțăminte Lasocki?

Femeile își doresc pantofi frumoși, potriviți fiecărei ținute și situații. Iar oferta de încălțăminte Lasocki de pe Epantofi.ro pune la dispoziția femeilor o selecție largă de modele, pentru fiecare sezon, ținută, situație și chiar stilul de viață.