30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 150
Afișează identificatorul versiunii

Pikolinos - ce merită să știi despre acest brand spaniol?

Femeile preferă pantofi de damă Pikolinos, datorită faptului că sunt confecționați din materiale de calitate superioară, cum ar fi pielea naturală, și au o varietate de stiluri, de la pantofi casual la pantofi eleganți pentru ocazii speciale. Acești pantofi sunt proiectați să ofere confort pe tot parcursul zilei, cu tălpi moi și flexibile și tehnologii de amortizare pentru a reduce impactul asupra piciorului. Pikolinos este o marcă spaniolă de încălțăminte și accesorii, fondată în 1984 de Juan Perán Ramos. Compania a fost înființată într-un mic atelier din Elche, Spania, unde Ramos producea încălțăminte pentru export.

Astăzi, Pikolinos este o companie globală, prezentă în peste 50 de țări, cu o gamă largă de produse, inclusiv încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, precum și accesorii. Compania este cunoscută pentru perechile de pantofi spanioli Pikolinos, deoarece sunt utilizate materiale naturale de calitate superioară, cum ar fi pielea naturală, dar și pentru designul său confortabil și modern.

Pantofii Picolinos - ce îi distinge pe piață?

Pantofii Pikolinos se diferențiază pe piață prin mai mulți factori distinctivi:

  • materiale de calitate superioară;
  • design confortabil: pantofii Pikolinos sunt proiectați pentru a oferi un confort maxim pe toată durata zilei;
  • stiluri versatile: Pikolinos oferă o gamă largă de stiluri de pantofi pentru femei, de la pantofi casual până la pantofi eleganți pentru ocazii speciale;
  • sustenabilitate: compania Pikolinos are un angajament puternic față de sustenabilitate, utilizând practici sustenabile în procesul de producție și sprijinind comunitățile locale prin intermediul programului său Maasai.

Pantofi de damă Pikolinos - o combinație de cea mai înaltă calitate cu suflet iberic

Gama de pantofi de damă Pikolinos reprezintă o combinație între calitatea superioară a materialelor și a procesului de producție, împreună cu un design inspirat din cultura și tradiția spaniolă. Această combinație oferă pantofilor Pikolinos o identitate unică și o simbolistică puternică. Pe de o parte, calitatea materialelor utilizate în producția pantofilor Pikolinos, cum ar fi pielea naturală și alte materiale de înaltă calitate, asigură durabilitatea și confortul încălțămintei. Pe de altă parte, designul Pantofilor de damă Pikolinos este inspirat din cultura spaniolă și din artizanatul tradițional spaniol, cu detalii precum cusături decorative, împletituri și inserții din dantelă.

Încălțămintea Pikolinos - culorile naturii într-un stil clasic

Încălțămintea Pikolinos se distinge prin utilizarea culorilor naturii într-un stil clasic și sofisticat. Compania își inspiră designul din cultura și tradiția spaniolă, încorporând elemente tradiționale precum cusături decorative, inserții din dantelă și împletituri, dar și culori naturale și pământii, cum ar fi maro, bej, gri și negru. Aceste culori naturale sunt ideale pentru a combina cu orice ținută și pentru a fi purtate în orice ocazie, de la întâlniri informale până la evenimente formale

Botine, cizme, sandale și alte modele la modă Pikolinos - alege perechea de vis în magazinul EPANTOFI

Pantofii Pikolinos sunt disponibili în magazinul EPANTOFI într-o gamă largă de dimensiuni, inclusiv dimensiuni mari și mici, astfel încât să se potrivească oricărui tip de picior. Perechile de sandale Pikolinos sunt o alegere populară pentru persoanele care caută încălțăminte confortabilă și stilată pentru sezonul cald. Aceste sandale Pikolinos pentru femei sunt proiectate cu același nivel de atenție la detalii și calitate a materialelor ca și toate celelalte produse Pikolinos.

Pe de altă parte, colecțiile de cizme Pikolinos sunt o alegere populară pentru sezonul rece, deoarece oferă un stil elegant și confortabil, fără a sacrifica calitatea și durabilitatea. Aceste cizme sunt fabricate cu același nivel de atenție la detalii și materiale de înaltă calitate ca și toate produsele Pikolinos.

Modelele de botine Pikolinos disponibile pe Epantofi reprezintă o combinație între calitatea materialelor, designul ergonomic și stilat, precum și atenția la detalii și detaliile decorative, făcându-le o alegere populară pentru sezonul de toamnă și primăvară.

Pantofi de damă Pikolinos - întrebări frecvente

Pantofi de damă Pikolinos - cum să alegi mărimea?

Trebuie să alegi mărimea în funcție de dimensiunea tălpicului tău și în funcție de corespondentul acesteia din tabelul de mărimi utilizat de către magazin.

Cum să îngrijești încălțămintea Pikolinos?

Se recomandă folosirea soluțiilor adecvate și corespunzătoare, precum și respectarea condițiilor de depozitare.