100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 261
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte Remonte pentru femei - cizme, botine, trappers, cizme Chelsea și alte propuneri

Aparținând mărcii Rieker, pantofi Remonte pentru femei se disting de mai bine de 140 de ani datorită calității de neegalat. Fabricați din materiale de calitate superioară, majoritatea modelelor de pantofi remonte pentru femei sunt prevăzuți cu o talpă interioară detașabilă, un lucru care permite inserarea de orteze. Cât despre talpa exterioară, aceasta este moale și suplă. Decorate cu motive variate, încălțăminte Remonte pentru femei se potrivește atât unui stil convențional cât și unui stil mai extravagant. De la pantofi cu talpă joasă la sandale, pantofii Remonte se potrivesc nevoilor zilnice. Nici doamnele cu picior mai mare nu sunt uitate deoarece există pantofi remonte pentru femei mărimi mari, până la mărimea 45. Astfel, poți găsi remonte cizme pentru femei chiar dacă ai un picior mai lat, o mărime mai mare.

Cizme pentru femei Remonte – un brand la modă

Cu un design contemporan, casual și modern, cizme pentru femei Remonte seduc o clientelă variată și propun un excelent raport calitate/preț. Remonte este un brand specializat în confecționarea de cizme de calitate care alizaă confortul și stilul actual. Dintoteauna, obiectivul principal al brandului a fost următorul: confortul și bunăstarea piciorului. Cizme pentru femei Remonte sunt realizate din cele mai bune materiale și sunt astfel gândite încât să ofere un confort sporit în timpul mersului. Cizme pentru femei Remonte sunt cunoscute pentru calitatea lor dar și pentru prețurile accesibile. Doamnele care vor să își pună în evidență picioarele lungi pot opta pentru o pereche de cizme lungi de culoare neagră, roșie sau coniac. Pentru un stil mai îndrăzneț sau mai rebel, doamnele și domnișoarele pot opta pentru o pereche de cizme negre cu șiret sau cu detalii metalice, trendy și deosebite deopotrivă.

Sandale pentru femei Remonte - rezistente la deteriorări

Sandale pentru femei Remonte prezintă caracteristici tehnice bine concepute care asigură mersul flexibil și ușor cu fiecare pas făcut. Pantofii Remonte prezintă un design mai potriivt cu stilul unei femei mature însă schema de culori oferă o paletă potrivită pentru stradă dar și pentru un party în grădină. Actuale, solide și confortabile, sandale pentru femei Remonte reprezintă soluția perfectă pentru femeile active în căutare de pantofi în tendințe care să le răsfețe picioarele. Nu vei da greș dacă alegi o pereche de sandale pentru femei Remonte deoarece sunt deosebit de rezistente, te vor îmbrăca cu stil și te înoțesc peste tot cu confort maxim.

Încălțăminte pentru femei Remonte by Rieker - Întrebări Frecvente:

Pantofi Remonte pentru femei - cum să le îngrijești?

Curățarea unei perechi de pantofi Remonte pentru femei necesită regularitate și cunoașterea unor reguli simple. În primă fază pantofii se vor curăța cu ajutorul unei perii. Se umezește apoi o cârpă cu apă și săpun și se șterg pantofii în zonele murdare. Cu o cârpă umedă se îndepărtează resturile de mizerie și se lasă la uscat.

Pantofi Remonte pentru femei - de unde să îi cumpărăm?

Pe Epantofi vei găsi o mare varietate de modele de pantofi remonte pentru femei, pantofi care oferă un confort optim și mențin piciorul în mod adecvat. Descoperă selecția de pantofi Remonte din oferta Epantofi, pantofi ideali și pentru doamnele cu un picior mai mare. Vei găsi o mare varietate de pantofi: sandale, teniși, trappers, botine, mocasini sau cizme.