100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Preț
Mărime
Etichetă produs
Marca 1
Culoare
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 79
Afișează identificatorul versiunii

De ce ar trebui să cumperi pantofi de damă The North Face?

Colecțiile de pantofi de damă The North Face sunt concepute pentru a fi durabile, confortabile și rezistente în fața condițiilor dificile de teren. The North Face este un brand recunoscut la nivel mondial în industria echipamentelor de exterior și activităților în aer liber. Fondat în 1966 în San Francisco, California, The North Face a început ca un magazin specializat în echipamente pentru alpinism și drumeții. De-a lungul anilor, marca s-a extins și a devenit un nume de referință în domeniul outdoor.

The North Face oferă pantofi de damă specializați pentru alergare pe teren accidentat. Acești pantofi au aderență sporită, talpă flexibilă și pot avea și tehnologii de amortizare pentru a face față impactului în timpul alergării.

Pantofi de drumeţii montane damă The North Face - ce tehnologii folosește brandul?

Pentru modelele de pantofi de drumeți montane The North Face pentru femei, brandul utilizează o serie de tehnologii pentru a asigura confortul, protecția și performanța în timpul aventurilor în natură. Acestea reprezintă câteva tehnologii notabile pe care brandul le utilizează în pantofii săi:

  • Vibram: tălpile Vibram sunt recunoscute pentru aderența excelentă, rezistență la abraziune și tracțiune pe terenuri variate;
  • Gore-Tex: membrana perechilor de ghete de damă The North Face Gore Tex este impermeabilă, dar permite picioarelor să respire, menținându-le uscate și confortabile în timpul activităților în aer liber;
  • Cradle: tehnologia Cradle este o inovație a The North Face care oferă suport și stabilitate piciorului. Aceasta utilizează o construcție ergonomică și o talpă intermediară specială pentru a ajuta la absorbția șocurilor și la menținerea unei poziții corecte a piciorului în timpul drumețiilor montane.

Pantofi de damă The North Face - funcționalitate și confort pentru persoanele active

Pantofii de damă The North Face sunt proiectați pentru a oferi funcționalitate și confort pentru persoanele active, în special în activități în aer liber. Materialele de calitate și construcția robustă asigură rezistența la abraziune, zgârieturi și uzură, astfel încât să puteți explora mediile montane și natura fără să vă faceți griji cu privire la integritatea pantofilor.

Ghete de zăpadă pentru damă The North Face – te poți baza pe ele în toate condițiile

Categoriile de ghete de zăpadă pentru damă The North Face sunt concepute pentru a face față condițiilor extreme de iarnă și pentru a vă asigura confortul și siguranța în timpul activităților în zăpadă. Acestea sunt proiectate pentru a oferi protecție împotriva frigului, izolare termică, aderență și rezistență la apă.

Aceste  cizme de zăpadă pentru damă The North Face sunt echipate cu izolație termică de înaltă calitate, care ajută la menținerea căldurii în interiorul ghetei și la protejarea picioarelor de temperaturile extreme. Izolația termică eficientă ajută la prevenirea înghețului și menținerea confortului în timpul activităților în zăpadă.

Epantofi se va ocupa de confortul tău pe traseu și în timpul altor activități - verifică oferta de pantofi de damă The North Face

În magazinul Epantofi, oferta colecțiilor de pantofi pentru femei The North Face este una diversificată și plină de senzații deosebite. Poți opta pentru cizme de munte de damă The North Face, deoarece aceastea oferă protecție împotriva pătrunderii apei și zăpezii în interiorul ghetei, menținându-vă picioarele uscate și confortabile în timpul activităților în zăpadă. Pe de altă parte, modelele de sandale The North Face pentru femei sunt concepute pentru a oferi un confort optim în timpul purtării. Acestea pot include căptușeală moale, curele ajustabile pentru o potrivire personalizată și talpă ergonomică care se mulează pe forma piciorului.

Pantofi The North Face pentru femei - Întrebări frecvente

Cum să alegi pantofii de drumeţii montane pentru femei The North Face?

Atunci când alegi pantofi de drumeții montane The North Face pentru femei, există câteva aspecte importante de luat în considerare, cum ar fi: tipul de teren pe care ai de gând să îl abordezi în timpul drumețiilor, suportul și stabilitatea, precum și testarea ori confortul. Luând în considerare aceste sfaturi, vei putea să alegi pantofii de drumeții montane The North Face potriviți pentru tine.

Cum să cureţi pantofii de drumeţii montane pentru femei The North Face?

Trebuie să folosești o lavetă moale împreună cu apă caldă și să eviți spălarea cu ajutorul mașinii de spălat.