100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

627 produse

Ce genți conține Coccinelle în oferta sa?

Istoria brandului italian Coccinelle datează din 1978 și a fost înființat de către Giacomo Mazzieri și fiii săi. Astfel, de mulți ani marca Coccinelle creează genți de mână, rucsacuri și portofele pentru femeile moderne, dinamice și elegante. Pe lângă aceste genți Coccinelle, sunt disponibile spre vânzare și accesorii precum brelocurile sau tocurile pentru ochelari. De mulți ani, marca Coccinelle s-a concentrat pe furnizarea unor modele de genți Coccinelle care încântă prin designul lor remarcabil. Prezintă modele care depășesc sezonalitatea, fiind un element bine gândit, pe care îl poți integra în ținutele chic și elegante. O geantă Coccinelle este potrivită pentru femeile cărora le pasă de un design frumos, o manoperă de calitate și funcționalitate.

Coccinelle – genți recomandate pe epantofi.ro

Marca Coccinelle este implicată în crearea de accesorii de înaltă calitate pentru femei, produsele brandului și diferitele modele de genți Coccinelle fiind un must have pentru orice iubitoare de accesorii de lux. Urmărind tendințele într-o ediție ceva mai inedită este ideea ce se află la baza creării produselor și accesoriilor Coccinelle și de ani de zile, marca se concentrează pe produse de înaltă calitate, care se potrivesc cu diverse stiluri. Brandul Coccinelle produce genți de mână și accesorii în multe versiuni, în diferite culori, forme și design, toate acestea îndeplinesc gusturile iubitoarelor de stil direct de pe podiumurile italiene. În funcție de propriile preferințe, poți găsi în magazinul online Epantofi.ro diferite modele de genți Coccinelle clasice, tip shopper, plicuri sau modele de genți Coccinelle de seară. Vei găsi, de asemenea, în oferta brandului, un rucsac Coccinelle elegant, ideal pentru ținute de zi cu zi.

Produse noi în sortimentul de genți Coccinelle

Colecția Coccinelle se remarcă printr-o paletă unică de culori și modele, din care fiecare femeie își poate alege modelul de vis care îi va completa perfect stilul. O trăsătură caracteristică a mărcii este pielea naturală de calitate excelentă, care este prelucrată manual de către tăbăcari calificați. Produsele noi din sortimentul de genți Coccinelle sunt mici opere de artă, rafinate în fiecare detaliu, astfel încât fiecare femeie să se poată bucura de calitatea și designul atemporal ani de zile.

Genți Coccinelle – Întrebări frecvente

Coccinelle – ce sunt aceste genți?

Coccinelle este un brand italian renumit pentru gențile de lux create, ce sunt concepute pentru a se potrivi tendințelor predominante și, cel mai important, sunt fabricate din piele naturală de cea mai bună calitate.

Ce geantă Coccinelle să alegi?

Geanta shopper este un succes absolut al ultimelor sezoane și este perfectă pentru femeile care apreciază confortul. Poți alege și genți Coccinelle de diferite dimensiuni, pe care le poți încadra în ținutele de zi cu zi. Dacă preferi accesorii clasice, merită să pariezi pe un rucsac Coccinelle, care nu se va demoda mult timp.