30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Tip produs
Confecționat din
Destinat pentru
Mărimea poșetei
Produse rămase: 370
Afișează identificatorul versiunii

Genți pentru femei de la brand-ul Pinko – clasicul transformat în modern

Geanta este un accesoriu care în mod sigur nu lipsește din garderoba nici unei femei. Aceasta nu are doar rol estetic, ci este și utilă pentru a-ți transporta lucrurile personale. O geantă trebuie să fie modernă și să te reprezinte, să se potrivească stilului tău și să se asorteze ușor mai multor ținute. Gentile Pinko îndeplinesc aceste criterii. Cu un design modern și cu toate calitățile unei genți clasice, o geantă Pinko este ceea ce ai nevoie pentru a-ți completa ținuta de zi cu zi. Create pentru femeile puternice, independente, conștiente de feminitatea lor și sexy, gențile Pinko te vor pune în valoare și vei fii admirată oriunde ai merge. Alege din gama variată de modele și culori și fii sigură că din garderoba ta nu va lipsi o geantă albă Pinko sau una neagră. De asemenea, poți alege dintre modele disponibile pe cea care se potrivește cerințelor tale, fie că alegi o geantă mică sau o geantă mare Pinko.

Pinko – din ce cauză iubesc femeile acest brand?

Doamnele și domnișoarele aleg acest brand deoarece gențile Pinko îndeplinesc toate criteriile pentru care ai alege o geantă. Sunt moderne, sun încăpătoare, materialele folosite sunt de calitate și sunt realizate în așa fel încât inspiră eleganță și calitate. Accesoriile folosite, cum ar fi fermoarele sau cataramele, inclusiv emblema brand-ului, sunt dintre cele mi bune și nu se deteriorează din cauza factorilor externi. Gențile Pinko pentru femei ies în evidență prin stilul lor unic, original și modern și trezesc interesul femeilor de pretutindeni. Actrițe și modele celebre au fost fotografiate purtând aceste genți, ceea ce face din acest brand unul recunoscut și apreciat la nivel înalt.

Gentile Pinko pentru lucrurile tale importante. Găsește geanta Pinko potrivită pentru tine

Gentile Pinko sunt realizate în așa fel încât le poți asorta cu succes oricărei ținute. Îți poți găsi geanta preferată și îți va completa și ținuta, îți va proteja și lucrurile personale. În felul acesta tu vei fi satisfăcută pe deplin de alegerea făcută. Gama variata de culori este potrivită pentru a alege ușor orice geanta dorești, fie că vorbim despre genți Pinko negre, roz sau roșii. O geantă Pinko albă cu siguranță îți va completa o ținută de vară superbă. Urmărește magazinele online, cum ar fi epantofi.ro, pentru a găsi reduceri la gențile Pinko și astfel îți vei putea achiziționa o geantă Pinko la promoție.

Genți Pinko – întrebări frecvente

O geantă Pinko falsă- cum poți să o recunoști?

Pentru că este vorba despre un brand renumit, Pinko are un contract cu platforma Certilogo, acolo unde poți verifica autenticitatea genții tale. Astfel prin scanarea codului QR aferent modelului cumpărat de tine vei descoperi dacă geanta ta este una originală, sau este o replică. Scanarea o poți face chiar de pe telefonul tău mobil și în câteva secunde poți afla dacă ai o geantă originală Pinko. De asemenea, logo-ul care înfățișează cele două păsări îți poate arăta dacă ai o geantă originală sau nu.

O geantă Pinko falsă sau una originală?

Bineînțeles că atunci când îți achiziționezi o geantă de la un brand renumit, îți dorești ca aceasta să fie originală, chiar dacă asta înseamnă că prețul va fi unul pe măsură. Însă este de preferat să plătești pentru calitate, să alegi cele mai bine fabricate produse și să nu încurajezi producția de falsuri. O geantă falsă nu se va ridica la nivelul așteptărilor tale, poți fi dezamăgită de felul în care aceasta este fabricată și vei observa cum calitatea slabă a materialelor folosite va duce la o deteriorare rapidă a genții tale.