100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

203 produse

Pantofii Adidas Terrex, tehnologie inovativă pentru picioarele tale

Colecțiile de pantofi produși sub marca adidas terrex oferă purtătorilor din întreaga lume cele mai performante și funcționale modele de pantofi potriviți pentru practicarea sporturilor în aer liber și nu numai. Făcând parte din categoria Adidas Outdoor, modelele de pantofi adidas terrex sunt extrem de ușoare, de versatile, iar calitatea acestora este una înaltă, astfel încât orice purtător să beneficieze de confort și siguranță atunci când practică sportul preferat. În procesul de producție a pantofilor Adidas Terrex se folosesc cele mai inovative tehnologii, astfel încât rezultatele să fie unele pe măsură: tehnologia Gore-tex Surround, tehnologia Polartec Alpha, tehnologia Torsion și tehnologia adiPrene

Adidas Terrex pentru femei – protejează-ți glezna de accidente

Încă din 1970, articolele de încălțăminte Adidas Terrex le oferă purtătorilor sprijinul adecvat necesar în practicarea unor sporturi în aer liber. Sportivii și sportivele din toată lumea s-au putut bucura de protecția oferită de pantofii adidas terrex pentru femei și bărbați în orice condiții climatice. Tehnologiile de care beneficiază aceștia îi fac să fie potriviți și în condiții meteorologice neplăcute – pantofii Adidas Terrex sunt impermeabili și îi permit, în același timp, piciorului să respire foarte bine. Tehnologia Polartec Alpha permite gestionarea umidității, iar tehnologia Gore-Tex asigură impermeabilitatea. Designul pe care îl au pantofii pentru femei asigură protecția gleznei în caz de accidente neprevăzute.

Adidas Terrex pentru bărbați – aderență perfectă pe traseu

Tehnologia adiPrene sau tehnologia Torsion sunt utilizate și în realizarea modelelor de pantofi adidas terrex pentru bărbați pentru a asigura protecția necesară structurii piciorului: stabilizare suplimnetară în zona călcâiului, amortizarea la fiecare pas, eliminarea presiunii pe picioare, susținerea adecvată a gleznei. Talpa pantofilor este realizată din materiale de calitate, astfel încât aceasta să ofere o aderență perfectă pe suprafețe diverse, eliminând astfel riscul accidentării și oferind purtătorului un confort sporit și picioare odihnite chiar și după parcurgerea unor distanțe îndelungate. Aceștia vin într-o gamă variată de modele și culori, o pereche de adidas terrex roșii fiind, poate, alegerea perfectă atunci când vrei să ieși în evidență prin ceea ce porți.

Întrebări frecvente

Este posibilă alergarea competitivă cu pantofii Adidas Terrex?

Colecțiile de pantofi Adidas Terrex au fost cunoscute și recunoscute la nivel mondial, iar sportivi de performanță au beneficiat de confortul oferit de aceștia. Pantofii Adidas Terrex nu sunt potriviți numai pentru deplasări ușoare, ci sunt făcuți să reziste chiar și în cele mai dure competiții, oferind purtătorului confortul necesar pentru a se simți puternic și încrezător.

Cum să speli pantofii Adidas Terrex?

Înainte de spălarea propriu-zisă a pantofilor Adidas Terrex este recomandată curățarea temeinică a acestora. Cu o perie uscată și o cârpă moale se curăță delicat suprafața pantofilor de praf și noroi, iar apoi se trece la următorul pas, cel al spălării cu apă călduță și cu produse destinate îngrijirii pantofilor. Nu este recomandată folosirea unor substanțe puternice pentru a nu afecta materialul.

Cum să alegi mărimea potrivită pentru pantofii Adidas Terrex?

Pentru a alege mărimea potrivită a pantofilor Adidas Terrex atunci când dorești achiziționarea dintr-un magazin online, este recomandat să consulți ghidul de mărimi de pe site și să respecți indicațiile producătorului în acest sens.