30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Preț
Marca
Tip produs
Încălzire
Confecționat din
Tipul de închidere
Produse rămase: 589
Afișează identificatorul versiunii

Botine bej - un clasic al încălțămintei de toamnă

Botinele au intrat de ceva timp în circuitul tipurilor clasice de încălțăminte pentru toamnă. Și e normal să fie așa, pentru că botinele oferă tot ce avem nevoie pentru un sezon ploios și răcoros: protecție, confort și eleganță. Bineînțeles, de eleganță avem nevoie în orice sezon. Alegeți-vă acum o pereche de botine bej pentru a le purta în sezonul ploios. Lăsând la o parte protecția pe care vi-o oferă, botinele bej sunt ideale pentru asociere cu mai multe ținute. Pot fi purtate cu succes împreună cu o pereche de blugi și o bluză sau o cămașă. Pot fi purtate cu o pereche de pantaloni eleganți și o bluză. De asemenea, se împacă foarte bine cu o rochie sau o fustă. Vreți o pereche pe care să o purtați la serviciu? Alegeți-vă acum o pereche de botine bej cu toc gros. Căutați ceva pentru o întâlnire? Optați pentru o pereche de botine bej cu toc înalt.

Botine de piele întoarsă bej - încălțăminte de înaltă calitate care nu se demodează niciodată

Demodarea anumitor articole se petrece atunci când acestea nu mai au însemnătate pentru o mare parte dintre utilizatori. Nu este cazul botinelor bej din piele întoarsă. Aceste tipuri de încălțăminte vor fi mereu la modă nu numai pentru că arată bine și pot face parte din multiple stiluri vestimentare, dar oferă și protecție și confort. Obțineți acum perechea dumnveavoastră de botine din piele întoarsă bej de pe Epantofi. Dacă vreți un articol care să atragă atenția oriunde ați merge, optați pentru botine bej pe platformă. Acestea sunt ideale pentru femeile care vor să adauge puțin la înălțimea proprie. Tot pentru un plus de înălțime, dar și de rafinament, puteți alege o pereche de botine bej cu tocuri. Calitatea pe care v-o oferă o pereche de botine de piele întoarsă bej vă va surprinde și cu siguranță veți fi mulțumită de avantajele acestui tip de încălțăminte.

Botine bej ajurate - croială feminină și culoare universală pentru nenumărate stiluri

Vreți o pereche de încălțăminte care să fie elegantă, dar să vă ofere în același timp și răcoare? Atunci ar fi cazul să alegeți o pereche de botine bej ajurate. Acest tip de botine are o parte din material decupat astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de aerul din mediul înconjurător. Culoarea bej vă garantează că botinele nu se vor încălzi atât de tare atunci când temperaturile vor fi ridicate. Sunt ideale pentru mers la întâlnire, pentru că au un aspect interesant. Dar sunt perfecte și pentru plimbări, tocmai pentru că oferă piciorului posibilitatea de aerisire. În cazul în care vă place stilul cowboy, puteți alege unul dintre modelele de botine de cowboy bej din oferta noastră. Asociație-le cu o pereche de blugi albaștri, cu o cămașă în carouri și cu o pălărie pentru a vă completa ținuta.

Cizme bej - întrebări frecvente

Cizme bej - cu ce să le purtați?

Cizmele cu toc bej sunt considerate a fi cel mai universal model, deoarece se vor potrivi cu aproape orice imagine. Mergând la o întâlnire cu prietenii, puteți purta blugi strâmți, bluză, geacă de piele și cizme de piele întoarsă bej cu tocuri. Pentru a arăta la modă și elegant, atenuați imaginea, combinând nuanțe luminoase și pastelate.

Ce colanți merg cu botinele bej?

Colanții sunt o opțiune excelentă pentru toamnă, iarnă și primăvară. Cea mai bună parte a colanților este că se potrivesc cu orice! Încercați o pereche de colanți de aceeași culoare ca botinele, Acest lucru va da un aspect complet ținutei și vă va face să păreți mai subțire.