Produse rămase: 195
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte Crocs pentru femei - pantofi unici, durabili, pentru confort maxim zi de zi

Nu există nicio altă încălțăminte mai confortabilă decât încălțămintea Crocs pentru femei. Dacă doriți să vă bucurați de confort și susținere pe tot parcursul anului, atât în casă, cât și în exteriorul ei, atunci Crocs este singura destinație la care trebuie să vă opriți. Dacă sunteți adepte ai stilului casual, cu atât mai mult veți aprecia caracteristicile pantofilor Crocs. Confortabili, durabili, realizați din materiale moderne care nu rețin umezeala și împiedică apariția mirosurilor neplăcute și cu design-uri moderne, pantofii Crocs sunt obligatorii dacă apreciați confortul mai mult ca orice.

Balerini Crocs - vezi selecția largă de balerini de damă pe epantofi.ro

În magazinul online epantofi.ro puteți explora o gamă amplă și cât se poate de diversificată de încălțăminte Crocs, inclusiv sandale Crocs pentru femei, balerini Crocs, șlapi și papuci de casă Crocs. Veți găsi balerini Crocs în diferite culori, inclusiv monocromi, în culori îndrăznețe sau cu imprimeuri atrăgătoare. Purtați la blugi ankle-cut și la un top simplu, balerinii Crocs vor completa ținuta, în timp ce furnizează constant confortul și susținerea necesare.

Sandale Crocs – cea mai confortabilă încălțăminte pentru primăvară și vară de la producătorul de top Crocs

Dacă stați mult în picioare, aveți un stil de viață activ atât acasă, cât și la servici sau obișnuiți să mergeți mult pe jos, încălțămintea de la producătorul de top Crocs vă va surprinde prin confortul pe care vi-l oferă și prin grija sporită pentru picioare. Dacă vorbim despre sandale Crocs pentru femei, acestea reprezintă un tip de încălțăminte casual, care oferă ținutei un aer relaxat, în timp ce asigură confort suprem. Sandalele clasice Crocs pentru femei vin într-o varietate de culori, ceea ce vă asigură ținute variate. Cureaua pentru călcâi oferă o potrivire sigură oriunde ați merge. Unele modele de sandale Crocs sunt prevăzute cu puțin spațiu suplimentar în spatele călcâiului pentru mai mult confort și flexibilitate în timpul mersului și în timpul activităților solicitante, cum ar fi grădinărit. Indiferent unde vă vor purta pașii și indiferent de stilul ales, sandalele Crocs sunt incredibil de ușoare și distractiv de purtat.

Crocs - Întrebări frecvente

Care este graficul de mărimi la Crocs?

Pe epantofi.ro veți găsi perechea preferată de încălțăminte Crocs, colorată și ușoară, potrivită pentru orice ocazie și în fiecare sezon. Nu numai că încălțămintea Crocs este ideală pentru ținutele casual, dar este totodată potrivită și pentru uz profesional și activități recreative. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a găsi încălțăminte Crocs în mărimea corectă, consultați diagrama de dimensiuni pentru pantofi Crocs.

Cărei mărimi corespunde C9?

C9 este dimensiunea US pentru pantofii Crocs pentru copii, ceea ce înseamnă mărimea 26 EU.

Crocs 10, 12, 13 – ce sunt aceste dimensiuni?

10 (US) – 41-42 (EU) – 10,375 (inchi) – 26,3 (cm). Este dimensiune pentru încălțăminte Crocs pentru femei. 12 (US) – 46-47 (EU) – 11 (inchi) – 28 (cm). Este dimensiune pentru încălțăminte Crocs pentru bărbați și încălțăminte unisex. 13 (US) – 48-49 (EU) - 12 (inchi) – 29 (cm). Este dimensiune pentru încălțăminte Crocs pentru bărbați și încălțăminte unisex.