30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Tipul de închidere
Lățimea pantofului
Produse rămase: 61
Afișează identificatorul versiunii

Încălțăminte adidas Superstar – caracteristicile acestei colecții

Ceea ce poate fi surprinzător este că acest model de încălțăminte își are începuturile la antrenamentele de baschet. Partea superioară din piele și designul vârfului de protecție din plastic rigid au fost caracteristici tehnologice nemaiauzite când au fost lansate în 1969 - caracteristici care au devenit în cele din urmă standard pentru acest sport. Încălțămintea adidas Superstar a atras rapid atenția jucătorilor profesioniști de baschet precum Kareem Abdul Jabbar, iar influența lor s-a extins de acolo.

Încălțăminte pentru copii adidas Superstar – o legătură solidă dată de forma șireturilor

Trebuie să știi cum să-ți legi șireturile adidașilor găsind un stil care să se potrivească ție și pantofilor tăi. Fiecare detaliu contează atunci când încerci să te încadrezi cât mai bine în streetstyle. O modalitate de a-ți îmbunătăți aspectul este îți legi șireturile în așa fel încât să obții un model interesant. Câteva modalități creative de a-ți lega pantofii sunt drepte, în scări, pânză de păianjen, cu fundiță la vedere sau cu fundiță în spate și chiar cu șireturile invizibile, adică trase pe marginea încălțămintei în așa fel încât să strângă pantofii fără să fie la vedere. Unele oferă o abordare funcțională, altele mai mult de stil. Dar toate îți oferă o șansă de a-ți exprima individualitatea și spiritul creator. Vei obține astfel ținute care îți vor crește încrederea în tine și te vor ajuta să îți desfășori activitățile zilnice cu mult mai mult curaj.

Încălțăminte neagră adidas Superstar – confort și siguranță pentru copilul tău

Siguranță este cuvântul care reprezintă cel mai bine ceea ce dorești pentru copilul tău. Cu modelele de încălțăminte neagră adidas Superstar știi sigur că puiul tău va beneficia de siguranță și de confort în fiecare zi. În plus, culoarea va proteja și încălțămintea de efectele activităților de zi cu zi, în așa fel încât aceasta va rezista mai mult în timp. Pe lângă modelele pentru copii le vei găsi și pe cele pentru adulți. Poți alege încălțăminte pentru femei adidas Superstar și în acest fel te vei asorta cu cel mic. Copilul tău va putea să se bucure de activitățile zilnice fără a-ți face griji că întâmpină vreun disconfort sau vreo situație neplăcută. Încălțămintea pentru copii adidas Superstar este alegerea multor mame atunci când vine vorba despre încălțămintea perfectă, atât pentru activități sportive cât și pentru a fi purtată în fiecare zi la școală. Întreținuți corespunzător, acest model de încălțăminte, fiind unul atemporal astfel că nu se demodează, poate fi purtat mulți ani și își păstrează caracteristicile pentru care au fos aleși fără a se deteriora.

Încălțăminte adidas Superstar – întrebări frecvente

Încălțăminte adidas Superstar – de unde să o cumperi?

Magazinele cu articole sport vin în întâmpinarea clienților cu modele diferite de încălțăminte, iar adidas Superstar se numără printre ele. Fie că îți dorești o pereche de încălțăminte adidas Superstrar pentru femei albă sau încălțăminte neagră pentru femei adidas Superstar, nu ezita să vizitezi magazinul online Epantofi. Aici vei găsi o gamă largă de culori și modele și îți poți alege foarte ușor perechea preferată.

Încălțăminte pentru copii adidas Superstar – cum să alegi mărimea potrivită?

Atunci când îți achiziționezi încălțăminte, alegerea măsurii potrivite este crucială. Tu, ca adult, poți să îți dai seama ușor dacă încălțămintea este bună, însă copiii uneori se pot lăsa influențați de model și pot alege o mărime greșită. Ca să fi sigură că alegi încălțămintea potrivită, măsoară talpa copilului tău și apoi consultă tabelul de mărimi pus la dispoziție în magazinul online Epantofi și cumpără măsura care este cu 0,5 cm mai mare decat ceea ce ai măsurat tu. În acest fel vei știi că alegi măsura potrivită.