30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Sport
Produse rămase: 272
Afișează identificatorul versiunii

Converse Chuck Taylor All Star - Cei mai populari adidași din lume

Faptul că sunt extrem de populari în întreaga lume îl arată chiar încercările de falsificare a modelelor de Pantofi Converse All Star. Recunoașterea lor a dus la crearea unui nume dat pantofilor după brandul care i-a creat, persoane de toate vârstele și cu preferințe diverse purtând cu drag modelele de pantofi create de Converse Chuck Taylor all star. Stilul inconfundabil al acestora este recunoscut la nivel mondial, iar ceea ce purtătorii apreciază mai ales la aceste modele de pantofi este confortul, respectiv versatilitatea oferite.

Converse All Star negru, alb și alte culori - găsește-ți perechea preferată pe epantofi.ro

Epantofi.ro oferă o gamă largă de modele de Adidași Converse All Star. Mărimi de la cele mai mici la cele mai mari, închidere cu fermoar, cu scai, cu șireturi sau slip-on, stiluri diferite de la military sau metalic la transparent, print, pastel, neon sau glitter, pantofii Converse pe care îi poți găsi pe site vin și într-o gamă variată de culori, pentru orice preferințe. Negri, albi, verzi sau roșii, unicolori sau într-o varietate de nuanțe, cu contraste mai puternice sau în tonuri pastel, adidașii Converse all star Bună se găsesc în orice variantă ai dori. Alegerea clasică Converse all star black este potrivită pentru completarea ținutelor pline de culoare, astfel încât să fie acordată o notă finală neutră, sau pentru ținutele pentru care se dorește un ton mai sobru, în timp ce o pereche de Converse all star white poate fi chiar o alegere care să ofere ținutei o eleganță aparte.

Pantofi Converse All Star - o selecție largă de adidași de marcă nu numai pentru tineri

Versatilitatea care caracterizează adidașii Converse este cea care îi atrage pe toți purtătorii, de toate vârstele, să aleagă o astfel de pereche de pantofi pentru completarea ținutelor. Pentru că pot completa mai multe tipuri de ținute și se găsesc într-o gamă variată de culori și design-uri, pantofii Converse sunt potriviți și pentru cei mai tineri, și pentru persoanele mai în vârstă, ba chiar și pentru copii, aceștia putând fi chiar încălțămintea potrivită pentru primii pași. Faptul că sunt adidași de marcă face ca aceștia să fie și mai apreciați de persoane de toate vârstele, calitatea și atenția la detalii fiind cele care fac diferența față de alte modele de pantofi.

Pantofi Converse All Star - Întrebări frecvente

Converse all star - cum să distingem falsurile?

Pentru a te convinge că ceea ce dorești să achiziționezi sau ceea ce porți deja reprezintă o pereche de Converse all star black high veritabili, verifică nu numai aspectul general al pantofilor, ci și calitatea cusăturilor, a materialelor utilizate la realizarea pantofilor, cutia în care vin ambalați, respectiv eticheta interioară pe care vei găsi seria formată din șase caractere alfanumerice.

Converse - ce este acest brand?

Converse este un brand american de încălțăminte care activează încă din 1908, fiind astăzi recunoscut la nivel mondial pentru pantofii de calitate pe care îi realizează, aceștia având un design simplu, dar în același timp de efect.