30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Material îmbrăcăminte
Confecționat din
Produse rămase: 348
Afișează identificatorul versiunii

47 Brand – modă direct din tendințele americane

47 Brand este un brand fondat în 1947, când frații gemeni din Italia însorită, Arthur și Henry D'Angelo au fondat Twins Enterprises, care după mulți ani s-a transformat în 47 Brand. Frații D'Angelo pot fi considerați drept pionieri în licențele sportive transferate la vânzarea accesoriilor pentru fani. În combinație cu muncă grea, instinct de afaceri și pasiune incredibilă, frații și-au dus rapid proiectul la următorul nivel, prezentând oamenilor un brand de stil de viață cu o fuziune unică de sport și stil. Continuând tradiția îndelungată a mărcii în producția de șepci 47 Brand și haine, brandul se poate lăuda cu un parteneriat cu majoritatea ligilor sportive profesionale, inclusiv MLB, NFL, NHL și MLS, iar aceste șepci 47 Brand au devenit recent extrem de populare și printre fanii români.

Șepci 47 Brand – pentru fani și pasionați de stilizări sportive

47 Brand este un brand cu o istorie lungă și interesantă - numele său indică data creării sale, adică 1947. Totul a început cu doi frați, fondatorii mărcii. Henry și Arthur D'Angelo s-au născut în Italia, dar au emigrat în Statele Unite la vârsta de 12 ani. În noul loc au fost încântați de sport, de modul de organizare și de trăirile din timpul evenimentelor sportive. Așa că au început să vândă suveniruri sportive. Inițial, compania se numea Twins Enterprise și de la an la an câștiga din ce în ce mai multă popularitate, i s-au alăturat mai multe echipe al căror logo era semnat cu șepci, tricouri și alte mici accesorii. În 2010, marca și-a schimbat numele în 47 Brand.În fiecare an sunt din ce în ce mai mulți fani ai unui stil unic inspirat din lumea baseballului. 47 Brand oferă șepci cu cozoroc 47 Brand cu siglele echipelor care reprezintă ligile americane sau echipele universitare. Pe lângă șepci cu cozoroc 47 Brand pentru femei și bărbați, fanii mărcii se pot îmbrăca din cap până în picioare în hanorace și tricouri casual. O varietate de culori și modele, precum și modele emblematice, vor încânta fiecare susținător al unui stil de viață sportiv.

Stil sportiv casual? 47 Brand îți va completa look-ul!

În magazinul epantofi.ro vei găsi produsele emblematice ale 47 Brand: șepci 47 Brand cu cozoroc, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Trăsătura caracteristică a șepcilor 47 Brand este reprezentată de embleme și logo-uri ale celor mai populare și celebre echipe de hochei american, de baseball (New York Yankees 47 Brand) și de baschet. Șepcile 47 Brand sunt purtate nu numai de fanii cluburilor sportive, ci și studenți ai unor universităților prestigioase cunoscute în întreaga lume. Produsele brandului american sunt purtate așadar, atât de fani, cât și de oameni care nu au nimic de-a face cu sportul (fashion trendsetters și influenceri adaugă o șapcă 47 Brand cu cozoroc în stilul de zi cu zi). Pe epantofi.ro vei obține atât șepci de baseball populare, cât și șepci de iarnă 47 Brand pentru femei și bărbați.

47 Brand – întrebări frecvente

47 Brand – ce este această companie?

47 Brand este un brand cu o istorie lungă, al cărui nume indică data creării sale, care se încadrează în 1947. Fondatorii mărcii sunt doi frați - Henry și Arthur D'Angelo. Specialitatea mărcii a fost producția de accesorii și completări pentru liga de baseball din SUA. În 2010, marca și-a schimbat numele din Twins Enterprise în 47 Brand, iar în prezent, este deținătorul unei licențe pentru a crea suveniruri semnate cu logo-ul și numele, printre altele, ale Asociației Naționale de Baschet, Ligii Naționale de Hochei, Ligii Majore de Lacrosse, Ligii Majore de Baseball și Ligii Naționale de Hochei

Șepci 47 Brand – de unde să cumpăr?

Șepcile 47 Brand sunt disponibile într-un număr foarte mare în oferta magazinului epantofi.ro. Poți alege de aici o șapcă cu cozoroc pentru femei 47 Brand sau o șapcă New York Yankees 47 Brand pentru pasionații de baseball, dar și multe alte modele în culori și cu imprimeuri diferite.