30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Sport
Încălzire
Produse rămase: 68
Afișează identificatorul versiunii

Mergi la munte? Descoperă marca Aku de ghete de munte de încredere

Începutul mărcii Aku a avut loc imediat după al Doilea Război Mondial, într-un mic atelier de încălțăminte din cartierul venețian Montebelluna. Fondatorul său, Galliano Bordin - fiul cizmarilor, a acumulat experiență în repararea și construcția de pantofi încă din copilărie, concentrându-se pe pantofi de trekking. El a stăpânit acest meșteșug la perfecțiune și de la an la an compania își creștea ofertele de pantofi de trekking Aku. În prezent, Aku este un magnat global pe piața outdoor. Compania are două fabrici de producție: una este situată în Italia, unde sunt produse în jur de 30% din produse, iar cealaltă este în orașul românesc Cluj-Napoca. Mulți clienți se întreabă de unde provine numele Aku. Ei bine, Aku este numele eroului cărții lui Thor Heyerdahl, „Misterul Insulei Paștelui”, care a fost un spirit binevoitor care i-a protejat pe locuitori. Pilonul de producție al mărcii Aku sunt pantofii trekking Aku pentru bărbați și pantofi trekking damă Aku, dar în afară de încălțăminte, produce și accesorii, șireturi, branțuri și produse de îngrijire.

Ghete de trekking Aku pentru bărbați și femei pentru condiții cu adevărat grele

Pantofi italieni - un sinonim al designului bun, al celor mai bune materiale, al calității și al confortului de neegalat. De ce cizmarii din Italia au dat naștere celor mai mari fabrici de încălțăminte? Poate secretul constă în forma țării. În orășelul Montebelluna, situat între Veneția și Dolomiți, este sediul companiei Aku, ai cărei pantofi Aku Camana Fitzroy sunt bine cunoscuți în lumea outdoor. Misiunea companiei este de a produce încălțăminte de trekking și de exterior de cea mai înaltă calitate. Aku se bazează pe cele mai bune tradiții italiene de producție de pantofi, depunând toate eforturile pentru a se asigura că pantofii sunt bine proiectați și durabili. În același timp, marca își îmbogățește modelele cu cele mai noi tehnologii care fac ca pantofii de munte Aku să se potrivească perfect. Acest lucru, desigur, se traduce prin confort de mers. De menționat, de asemenea, că toate modelele noi de ghete de munte Aku (din sezonul toamnă-iarnă 2018/19) sunt fabricate în Europa. Fabricile Aku sunt situate în Italia și România. Chiar și un hashtag special #madeinEurope a fost creat pentru a sublinia originea pantofilor.

Pantofi Aku Gore-Tex – Impermeabil și durabil în timpul drumețiilor și excursiilor pe jos

Încălțămintea produsă de brandul italian Aku este renumită în rândul cățărătorilor și alpiniștilor. Producătorii pun calitatea și atenția fiecărui detaliu în primul rând. În magazinul epantofi.ro vei găsi multe modele de pantofi Aku bărbați și femei. Brandul oferă variante de munte și urbane, precum și încălțăminte alpină și de abordare, de care vor fi mulțumiți cei care vor să urce pe vârfuri stâncoase. Pantofii de trekking Aku sunt echipați cu tehnologii inovatoare, făcându-i potriviți pentru cele mai solicitante călătorii. Așadar, dacă cauți pantofi Aku Gore-tex, adică cei rezistenți la apă și vânt, și în același timp respirabili, acordă atenție gamei mărcii Aku. Pantofii acestui brand au și tălpi Vibram, care sunt concepute pentru a amortiza și îmbunătăți aderența la sol. În plus, pantofii Aku trekking folosesc tehnologia Air 8000, care permite umidității să iese, astfel încât, chiar și în timpul drumețiile lungi, picioarele rămân uscate.

Pantofi Aku – întrebări frecvente

Pantofi de trekking Aku – ce reprezintă?

Încălțămintea acestui brand include printre cei mai versatili pantofi de trekking Aku. Versatilitatea pantofilor Aku, manopera excelentă și materialele de calitate merg mână în mână cu un preț atractiv. Pantofii merg bine atât primăvara sau vara, cât și iarna, nu se udă, sunt foarte confortabili și rezistenți. Pantofii Aku sunt preferați de iubitorii de drumeții pe munte și se află în topul alegerilor de fiecare dată.

Pantofi de munte Aku – de unde să cumpăr?

Ești în căutarea unor pantofi de munte Aku? Cel mai bine este să îi cumperi direct din magazinul producătorului sau de la furnizori de încredere, de exemplu, pe epantofi.ro. Folosind magazine online necunoscute, nepopulare, ai putea ajunge să cumperi un produs contrafăcut.