30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 62
Afișează identificatorul versiunii

Cizme armate ALTERCORE - Încălțăminte solidă pentru curajoși

Altercore este brandul polonez care a câştigat încrederea consumatorilor ce apreciază libertatea de exprimare şi confortul, furnizând încălţăminte - adidaşi, tenişi, cizme, ghete, botine - cu design în stil rock alternativ original. Designerii companiei se concentrează pe aspect şi materiale, acestea fiind solide, durabile, chiar excentrice, dar prietenoase cu mediul înconjurător. Încălţămintea Altercore - pantofi Altercore, cizme militare Altercore, adidaşi Altercore, bocanci Altercore nu este doar impresionantă, reprezintă alegerea perfectă pentru cei ce doresc ţinute autentice în rock moderne. Versatilitatea ridicată a articolelor de încălţăminte este un alt atu care a adus reputație acestui brand. Piesele, pot fi combinate cu uşurinţa cu blugi rupţi, hanorace negre, pantaloni din piele, geci de piele cu catarame supradimensionate dar şi cu fuste scurte, cămăși, şi rochii oversized şi contribuie la crearea unor ţinute impresionante.

Ghete și pantofi ALTERCORE pentru femei și bărbați - calitate premium a mărcii

În magazinul online epantofi.ro pot fi descoperite o varietate mare de produse a brandului Altercore. Aici există soluţii pentru tinerele rebele ce doresc libertate de exprimare, pentru femeile puternice nonconformiste ce pun preț pe confort şi personalitate, dar si pentru bărbați. În colecțiile Altercore există soluții pentru toate anotimpurile, tenişi rezistenți, brogue Altercore expresivi, pantofi cu tălpi solide, ghete cu platformă şi multe alte piese geniale cu aspect clasic ce întregesc garderobele realizate în stil rock alternativ. Toate articolele de încălţăminte create sub egida Altercore se evidenţiază prin aspect puternic, design original, materiale de înaltă calitate atent selecţionate şi atenţie pentru cele mai mici detalii.

Adidași ALTERCORE - ce caracterizează acești pantofi de marcă?

Primele elemente ce pot fi remarcate la orice pereche de adidaşi Altercore sunt cele legate de personalitate, sunt piese cu design puternic efervescent. Fie că vorbim de adidaşi, tenişi sau sneakerși Altercore spunem tălpi solide, materiale rezistente şi finisaje premium. Detaliile atent realizate sunt alte aspecte ce oferă un plus estetic pantofilor din colecţiile acestui brand. Şireturile groase, cataramele supradimensionate şi capsele metalice sunt accesorii vedete ce completează în mod natural încălţămintea din portofoliul Altercore.

Pantofi ALTERCORE - Întrebări frecvente

Altercore - ce este acest brand?

Brandul polonez Altercore a luat naștere la sfârşitul anilor ‘80, începutul anilor ‘90 fiind inspirat de curentele punk rock. Pantofii, tenişii, cizmele scurte şi ghetele înalte Altercore se caracterizează prin aspect clasic şi accesorizare puternică, prin tălpi solide şi materiale rezistente. Popularitatea brandului a crescut odată cu dorinţa de exprimare a tinerilor ce aderau la curentele alternative.

Altercore - ce înseamnă numele?

Numele Altercore se referă la modificare, şi nu doar la schimbarea stilului vestimentar, ci mai degrabă a modului de producere a hainelor şi încălţăminte, la sustenabilitate şi protejarea resurselor naturale. Cu liniile Vegan, compania arăta lumii că se pot crea articole expresive, incendiare din materiale solide, rezistente cu capacitate ridicată de reciclare.

Cizme militare Altercore - merită să le cumpărați?

Cizmele militare Altercore sunt expresive, solide, durabile, atemporale, sunt investiții inteligente în confort, furnizând posibilitatea de a crea ținute expresive tinereşti. Achiziţionând astfel de piese de pe epantofi.ro te bucuri outfituri autentice şi dai dovadă de grijă faţă de natură şi resursele planetei.