100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

646 produse

Pantofi Bartek - confort si dezvoltare sănătoasă a copiilor

Când cineva se referă la brandul Bartek, se referă la confortul și dezvoltarea sănătoasă a copiilor. Aceste principiu se aplică de peste 25 de ani în cadrul acestei companii. Bartek este o companie poloneză, fiind cel mai mare producător de încălțăminte pentru copii din această țară și singura rețea de încălțăminte selectată pentru copii între 1 și 10 ani, din Europa. Echipa brandului Bartek creează pantofi și sunt specialiști pentru care, a învăța despre nevoile de dezvoltare ale unui copil este o pasiune. Aceștia lucrează în fiecare zi pentru a se asigura că pantofii de potrivesc cel mai bine anatomiei picioarelor copiilor. În fiecare sezon, pantofii pentru copii Bartek sunt supuși unor teste de specialitate efectuate de instituții independente, care confirmă calitatea lot înaltă. Când auzi pantofi Bartek, știi că este despre confort și dezvoltarea sănătoasă a celor mai tineri. Căci fiecare etapă a dezvoltării unui copil înseamnă o nevoie diferită a picioarelor, iar pantofii pentru copii Bartek răspund acestor nevoi, căci fiecare pereche este sigură pentru copil, oferind picioarelor o stabilitate adecvată.

Pantofi Bartek pentru copii – confort zilnic

Dezvoltarea corectă a unui copil depinde și de potrivirea corectă a pantofilor în picioarele sale, motiv pentru care realizarea produselor are loc datorită unor oameni calificați, care au cunoștințe temeinice despre încălțămintea pentru copii. Diferitele etape ale dezvoltării unui copil înseamnă, de asemenea, nevoi speciale ale picioarelor. Pantofii Bartek și designul lor trebuie să răspundă acestor nevoi. Indiferent dacă este vorba despre un copil care începe să meargă sau un viitor adolescent care vrea să iasă în evidență printre prieteni, pantofii trebuie să asigure confort zilnic și sănătatea picioarelor. Iar pantofii pe care fiecare îi poartă în copilărie se traduc în sănătatea fiecăruia la vârsta adultă. Principiul ”prevenirea este mai bună decât vindecarea” are o importanță deosebită în cazul copiilor și, atunci când un părinte alege încălțăminte pentru copii, acesta se

Pantofi pentru copii Bartek - în diverse culori și stiluri

În fiecare an, la Bartek se pregătesc aproximativ 300 de modele de pantofi, în diverse variante de culoare. Acestea sunt proiecte originale, dezvoltate împreună cu experți din diverse domenii, pentru a garanta cele mai înalte valori de calitate. Împreună cu antropologi și medici ortopedici, se efectuează și examinări periodice ale picioarelor copiilor în cadrul programului Bartek Healthy Foot Academy. Datorită acestui fapt, se dobândesc în mod constant noi cunoștințe care permit crearea unor pantofi Bartek pentru copii adaptați cerințelor de dezvoltare ale copiilor.

Bartek, pantofi copii - întrebări frecvente

Cum ar trebui să fie pantofii buni pentru copii?

Modelele de pantofi Bartek și cizme pentru copii mici sunt echipate cu branțuri antifungice și antibacteriene B-FRESH și Dry& Go, protejând picioarele copilului de alergii și ciuperci. De asemenea, mai pot apărea elemente reflectorizante, ce asigură o mai bună valabilitate pe drum, o membrană BRTJTEX, ce asigură rezistență la vânt și apă.

Cum să alegi mărimea pantofilor pentru copii Bartek?

Pantofii pentru copii Bartek sunt disponibili în patru grupe de mărimi: bebeluși – încălțăminte cu numărul 17 – 21, Toddler – încălțăminte cu numărul 19 – 26, grădiniță – încălțăminte cu numărul 26 – 32 și școală – încălțăminte cu numărul 33 – 40. Pentru a alege ceea ce trebuie, verifică întotdeauna dimensiunile afișate în tabelul de mărimi de pe pagina fiecărui produs.