100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

79 produse

Blauer - confort într-un stil urban

Brandul Blauer a conceput și continuă să producă, o gamă largă de încălțăminte, care îmbină designul, calitatea materialelor și confortul. O pereche de pantofi Blauer reprezintă mai mult decât o simplă pereche de adidași sau teniși. Aceștia sunt un stil de viață, propunând un stil autentic, urmare a unei tradiții glorioase în confecționarea pantofilor. Fie că alegi o pereche de adidași de bărbați, copii sau o pereche de pantofi Blauer de damă, vei reuși să te bucuri de un confort deosebit, în clasicul stil urban. Fiecare articol de încălțăminte este realizat prin combinarea diferitelor materiale și țesături inovatoare, alături de un design îndrăzneț, inspirat din adidașii de alergat sau pantofii cu un accent glamour. Pantofii se vor adapta stilului de mers, optimizând confortul și libertatea de mișcare. Regăsiți într-o gamă largă cromatică, fiecare model își va găsi locul său în ținute, indiferent de anotimp.

Blauer - pantofi sport pentru femei, bărbați și copii

Colecția de pantofi Blauer se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă. Nuanțele incredibile, formele sportive, detaliile la modă și materialele folosite, fac din pantofii Blauer, încălțămintea ideală pentru orice ținută. Poți alege o pereche de pantofi Blauer damă sport, pe care să îi porți alături de treningul preferat. Poți opta pentru un model colorat alături de rochii în timpul verii sau pur și simplu îi poți purta cu jeanși, tricou și o jachetă de piele pentru outfit-ul de la job. Posibilitățile sunt infinite, trebuie doar să depistezi modelele care corespund gusturilor tale. O pereche de pantofi pentru bărbați Blauer vor completa look-ul sportiv sau ținutele mai formale, reușind să adauge o notă de personalitate. Creați din materiale de calitate și detalii fermecătoare, pantofii Blauer vor fi și pe placul copiilor. Aceștia își vor găsi pereche perfectă, pe care pur și simplu vor refuza să o mai descalțe. Pe epantofi.ro, vei regăsi o vastă colecție de pantofi sub semnătura Blauer, cu un design captivant, plin de viață, culori strălucitoare, în combinația perfectă cu materiale de înaltă calitate.

Teniși Blauer – perfecți pentru recreere și odihnă activă

Alegerea unei perechi de teniși Blauer se dovedește a fi excelentă atunci când ai nevoie de o pereche de încălțăminte pentru zilele de recreere. Printre modelele existente pe epantofi.ro, vei regăsi modele de teniși și snekerși cu platformă, de vară, căptușiți, ce atrag atenția asupra lor, grație culorilor fermecătoare, decorațiunilor originale și formelor sportive inedite. Printre culorile predominante, vei regăsi modele în culori deschise, perfecte pentru ținute de vară, dar și modele în culori închise, pentru perioadele cu temperaturi mai reduse. Desigur, poți jongla cu fiecare pereche, și o poți purta în funcție de starea ta de spirit. Important este să creezi combinații pline de viață, care să te binedispună în fiecare zi și să-ți ofere confortul atât de necesar de-a lungul unei zile istovitoare.

Blauer - Întrebări frecvente

Blauer – ce este această companie?

Blauer este un brand american, înființat în Boston în 1936. La început, confecționa piese de îmbrăcăminte tehnică pentru ofițerii de marină, polițiști și pompieri. Ulterior, oferta brandului a devenit diversificată, realizând piese vestimentare și articole de încălțăminte ce se adresează unui public mai larg. În prezent, o parte angajații Casei Albe încă poartă ca și uniformă piese vestimentare din colecțiile Blauer.

Blauer – cum să alegi mărimea potrivită?

Descoperă mărimea potrivită pentru pantofii Blauer utilizând o coală A4, un liniar și un creion. Așează piciorul în poziție dreaptă pe hârtie, iar cu ajutorul creionului însemnează vârful piciorului și zona călcâiului. Unește cele două puncte și măsoară distanța între ele. Va rezulta un număr de cm, complementar mărimii pe care o porți. Verifică tabelul de mărimi odată ce ai găsit pantofii preferați, caută numărul de cm măsurați, în tabel și vei descoperi mărimea potrivită pentru noua ta pereche de sneakerși sau teniși.