100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

98 produse

Broel - modele captivante și materiale dovedite de pălării pentru copii

O pălărie este una dintre cele mai importante piese de îmbrăcăminte pentru cei mici – îi protejează copilul de soare, vânt și îngheț. Mai mult, o pălărie Broel este o completare la modă adusă ținutelor, uneori putându-le schimba complet aspectul. Șepcile și căciulile pentru copii Broel sunt concepute ținând cont de siguranța și confortul celor mici. Realizate într-un mod sustenabil, din țesături naturale de cea mai înaltă calitate, moi și elastice, șepcile și căciulile pentru copii Broel nu sunt doar incredibil de frumoase, dar sunt și rezistente, fiind astfel potrivite chiar și pentru cel mai activ copil. Materialele utilizate în confecționarea lor provin de la producători polonezi selecționati, care se mândresc cu o experiență îndelungată în industria textilelor. Bumbacul organic și materialele din Europa de vest, în principal Italia, stau la baza produselor Broel. De la căciuli Broel cu model jucăuș până la șepci Broel confortabile pentru vară, pe Epantofi.ro vei găsi o pălărie ce se potrivește perfect personalității și nevoilor fiecărui copil.

Șepci Broel - o alegere stilată pentru un tânăr elegant și o mică prințesă

Atunci când alegi o șapcă pentru copii, îți dorești un produs care să fie nu doar funcțional și elegant, ci și durabil și confortabil. O șapcă Broel îndeplinește cu succes toate aceste criterii – o șapcă premium pentru copii ce poate trece oricând testul timpului. Șepcile Broel din bumbac organic sunt renumite pentru rezistența și respirabilitatea lor. În plus, Broel folosește tehnici speciale de fabricare pentru a crea modele captivante cu fiecare produs. Indiferent dacă cel mic preferă culorile strălucitoare sau modelele naturale, în colecția Broel se regăsește șapca perfectă doar pentru el. Așadar, dacă ești în căutarea unei șepci pentru copii cu adevărat unică și de calitate, nu căuta mai departe de selecția noastră de șepci pentru copii de la Broel!

Broel pălării de iarnă și de vară - protejează capul copilului pe tot parcursul anului

Nu e nevoie să sacrifici stilul când vine vorba de a proteja capului micuțului tău de frig sau de soare. În colecția noastră de șepci și căciuli Broel, cu siguranță vei găsi modele încântătoare de pălării pentru copii, perfecte pentru fiecare sezon. O căciulă Broel va menține capul și urechile copilului calde chiar și atunci când vremea de afară nu este tocmai prietenoasă. Combin-o cu un fular de tip guler Broel, iar ținuta sa de iarnă va fi cu adevărat completă. Pe de altă parte, șepcile Broel de vară sunt perfecte pentru a proteja ochii și fața copilului de soare. Sunt fabricate din materiale ușoare, cum ar fi bumbacul, și sunt concepute cu un cozoroc larg și modele răcoroase. Și pentru că știm că nu există doi copii la fel, îți oferim o varietate de dimensiuni și stiluri din care poți alege. Indiferent de sezon, în colecția Broel vei regăsi o pălărie pentru a menține capul copilului protejat pe tot parcursul anului.

Broel - Întrebări frecvente

Broel – ce este acest brand?

Broel este un brand polonez, care de peste 25 de ani produce șepci, căciuli și alte accesorii unice, perfect adaptate nevoilor copiilor de toate vârstele. De la șepci clasice, pălării de soare și până la căciuli, toate sunt create în modele adorate de copii. Secretul Broel este structura rafinată și grija extraordinară pentru finisaje, ceea ce face ca orice pălărie Broel să se potrivească perfect și să fie ușor de îmbrăcat și de purtat.

Șepci și căciuli Broel – cum alegi o dimensiune?

Dimensiunile șepcilor și căciulilor Broel variază de la bebeluși la copii de vârstă preșcolară și școlară. Atunci când alegi o mărime pentru copilul tău, ține cont de circumferința capului celui mic, precum și de lungimea pălăriei.