100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

93 produse

Pantofii Bronx – impresionează prin stilul rock

Pantofii Bronx sunt făcuți să impresioneze. Indiferent de modelul pe care l-ai ales, sport, casual sau super elegant, așteaptă-te să atragi toate privirile cu încălțările tale în mare parte în stil rock – nonconformist. Despre încălțările Bronx se pot spune multe, mai puțin că sunt plictisitoare, prea clasice sau neinteresante. Bronx este un brand de încălțăminte care se adresează deopotrivă femeilor și bărbaților care știu să aprecieze această latură nonconformistă a modei. Încălțările cu influențe rock nu se potrivesc oricui, ci doar acelora care au de gând să poarte o pereche de pantofi Bronx sau de botine ori sneakers foarte asumat. Cele mai multe modele din colecțiile brandului Bronx au elemente rock care le pun în valoare și mai tare. Catarame metalice, lanțuri sau talpa groasă sunt doar câteva dintre accesoriile care se regăsesc pe încălțările Bronx. În ceea ce privește modelele, Bronx vine cu o mare varietate de variante, atât pentru sezonul cald, cât și pentru iarnă. Sandalele rock Bronx sunt inconfundabile de către toți cei care cunosc foarte bine stilul și amprenta fiecărei mărci de încălțăminte, la fel cum și botinele Bronx sunt recunoscute, dar mai ales purtate de fashioniste din întreaga lume.

Sandalele Bronx, fiecare detaliu contează

Fiecare detaliu contează și este adăugat la locul potrivit de fiecare dată când vorbim de încălțările Bronx. Sandalele Bronx în mod special sunt cu totul deosebite. Accesoriile metalice și tocul gros caracteristic stilului rock fac că sandalele brandului să fie ușor de recunoscut. Sandalele sunt realizate cu atenție deosebită la detalii, un lucru important pe care îl caută orice iubitoare de încălțăminte specială. Sandalele Bronx sunt însă și foarte practice, fiind potrivite la ținute casual cu influențe rock sau pot fi integrate într-un outfit ceva mai sport.

Sneakers Bronx – surprinde cu un look deosebit

La capitolul sneakers, Bronx este unul dintre brandurile care a lansat de fiecare dată pe piață noi și noi modele, cu totul aparte. Pantofii sport ai acestui brand îmbină în mod armonios, funcționalitatea și confortul cu un design cu totul special. Când vorbim de sneakers Bronx, vorbim de încălțăminte sport ușor de purtat atât la ținute lejere, la echipamentul sportiv, dar pot fi integrați ușor și într-un outfit casual. Inclusiv sneakersii Bronx au detalii și accesorii speciale, care îi fac să se remarce cu ușurință printre alte modele de încălțări sport.

Întrebări frecvente încălţăminte Bronx

Încălțările Bronx – ce brand este acesta?

Bronx este un brand de încălțăminte olandez care propune o varietate mare de modele de pantofi, ghete, botine, sneakers. Marca olandeză se adresează tuturor celor care îndrăznesc să își trăiască viața. Misiunea Bronx este să te facă să ai încredere în tine și să fii fericit.

Pantofi Bronx – cum îi alegi?

Pentru a alege cel mai potrivit model de încălțăminte Bronx trebuie să te decizi în primul rând cu ce ocazie o vei purta. Bronx propune atât modele casual, cât și încălțăminte sport. Poți alege un model de încălțăminte Bronx și în funcție de anotimp, pentru că în colecțiile mărcii se regăsesc atât sandale, cât și botine sau ghete.

Pantofi Bronx – cum alegi măsură potrivită?

Atunci când cumperi pantofi Bronx de pe internet o variantă ar fi să îți măsori talpa și în funcție de proporții să alegi și măsura care se potrivește. În cele mai multe cazuri, măsură pe care o porți de obicei corespunde cu măsură pantofilor din colecțiile Bronx.