100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

Coqui – sandale și șlapi impermeabili pentru femei

Vara vine cu o multitudine de provocări, activități și zile lungi pline de căldură și multă apă, fie că mergi la mare sau la piscină. Pentru zilele tale de vară alege încălțămintea confortabilă, care să îți ofere confort și siguranță, iar dacă aceasta este și impermeabilă este un câștig mare pentru modelele potrivite în sezonul cald. Poți să porți acest tip de încălțăminte atât pe plajă cât și la piscină sau în curte. Alege dintre variantele de sandale Coqui , șlapi Coqui sau chiar cizme de cauciuc. Și dacă ai impresia că acestea din urmă nu sunt pentru sezonul cald, te înșeli. După o ploaie de vară puternică copilul tău va adora să sară în bălți încălțat cu cizmele pentru ploaie Coqui potrivite.

Coqui – încălțăminte îndrăzneață și colorată pentru copii

Și pentru că la copii contează foarte mult aspectul exterior, Coqui vine cu o gamă variată de culori și modele, accesorizate cu diferite figurine și aplicații vesele, care vor aduce un zâmbet pe fața copilului tău. Sandalele Coqui vin într-o gamă variată, cu închidere cu scai ceea ce face din acestea niște piese vestimentare care se pot folosi foarte ușor de către copii. Sandalele pentru copii Coqui au acest avantaj care îi dă copilului independență și astfel crește încrederea în sine. Șlapii pentru copii Coqui sunt foarte comozi, aceștia se pot purta ca atare sau pot deveni niște încălțări fie pe picior datorită baretei din spate care se poate ridica peste călcâi pentru a oferi stabilitate în picior încălțămintei. Găsești aceste produse și în mărimile pentru adulți, astfel că te poți bucura de gamă variată de culori cu șlapii pentru femei Coqui sau cu sandalele comode.

Șlapii coqui pentru copii – un companion în curtea din spate și în timpul vacanțelor

Fie că vorbim despre ce purtăm pe plajă, la piscină sau chiar în propria curte, răspunsul potrivit este încălțăminte Coqui. Datorită materialului din care aceasta este fabricată, este foarte ușor de adaptat în condiții de umezeală, și este foarte ușor de purtat în zilele toride când ai nevoie de încălțăminte care să îți asigure o aerisire optimă a picioarelor. Încălțămintea Coqui pentru femei are exact aceleași calități ca și încălțămintea Coqui pentru copii, adică materialele din care este fabricată sunt prietenoase cu pielea și nu există riscul de apariție a alergiilor sau a iritațiilor. Această încălțăminte oferă stabilitate pe orice tip de suprafețe, astfel ca în acest fel copilul tău este în siguranță deoarece nu există riscul de a aluneca și de a întâmpina anumite accidente.

Coqui – de unde să cumperi încălțăminte pentru copii?

Dacă dorești să cumperi încălțăminte de calitate pentru copii, încălțăminte care să fie potrivită atât în sezonul cald dar și în zilele ploioase de toamnă sau de primăvară, atunci alege încălțămintea Coqui, pe care o vei găsi într-o gamă variată la epantofi.ro. Acest magazin online de încălțăminte îți oferă piesele preferate într-o varietate de măsuri, modele și culori, astfel că vei găsi încălțăminte pentru copilul tău, dar și pentru tine.

Coqui – ce este această companie?

Această companie este una care se ocupă cu producția de încălțăminte de calitate pentru sezonul cald, încălțăminte care este fabricată din materiale de calitate și care promite confort și siguranță. Talpa acestui tip de încălțăminte este una solidă care oferă stabilitate, are aderență chiar și în mediul umed și în același timp este delicată cu piciorul tău și al micuțului tău. Cauciucul este unul moale și de calitate, astfel că nu vei avea probele de genul bătăturilor sau rănilor. Acest brand promite și oferă calitate, astfel că nu vei fi dezamăgit de alegerea făcută.

ODPOWIEDŹ2