100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

143 produse

Ellesse - pantofi și accesorii pentru fanii ținutelor casual

Îți place ca ținutele tale să fie lejere, dar totodată să arate bine? E de înțeles, cui nu i-ar plăcea acest lucru? Confortul și aspectul sunt cele două caracteristici principale ale ținutelor casual. Asamblarea unei ținute casual se poate face în funcție de dorințele fiecăruia și de anotimpul în care va fi purtată ținuta. Aici brandul Ellesse îți vine în ajutor. Ia o pereche de pantofi bărbați Ellesse dacă ești genul care preferă ținutele casual. Dacă ești persoana care tot timpul trebuie să aibă ceva pe spate, atunci ia în considerare achiziția unui rucsac Ellesse. Pentru activitățile zilnice, o pereche de pantofi Ellesse sunt alegerea cea mai bună, iar cine a spus că nu se poate îmbina utilul cu plăcutul nu a purtat niciodată ciorapi Ellesse

Pălărie și platforme Ellese - esti pregătit pentru vara!

O pălărie este un accesoriu care se poartă pe tot parcursul anului, doar stilul acesteia se schimbă în funcție de anotimp. Iarna, principalul rol al unei pălării îl reprezintă menținerea căldurii în zona capului, iar vara se pune accentual pe protecția solară. Pălăriile Bucket sunt printre cele mai căutate pălării casual de vară din ultimii doi ani. Cu o dimensiune a borurilor mici sau medii, o pălărie bucket vă oferă suficientă acoperire pentru activități obișnuite în aer liber, oferă lejeritatea unei șepci și este foarte cool. Dacă ești în căutarea unei pălării pentru vara aceasta ar trebui să încerci o pălărie Ellesse. La capitolul încălțăminte pentru vară, la mare căutare anul acesta sunt șlapii. Îi găsiți într-o varietate mare de modele și culori, iar o astfel de pereche de platforme Ellesse vă vor ajuta să treceți peste zilele căduroase de vară relaxat și aerisit. 

Articole pentru cap Ellesse: pălării, șepci și pălării casual

Articolele pentru cap se dovedesc folositoare pe timp de vară, atunci când oferă protecție împotriva razelor solare. Dar în ziua de azi astfel de articole au un rol mai mult decât cel de protecție, astfel că sunt adevărate simboluri de modă. Nicio ținută de vară la modă nu e completă fără un obiect de pus pe cap. Dacă vrei o ținută casual pentru vară, atunci ar fi bine să iei pentru garderoba ta o șapcă Ellesse care să te protejeze de soare, dar să îți ofere și  un plus pe partea estetică. Articolele pentru cap te pot salva în zilele în care soarele este puternic și tu nu ai unde să te așezi la umbră. Nu te da în spate de la a experimenta cu mai multe culori. Vara merg bine culorile deschise, așa că fă-ți de cap! Alege ceva care să te diferențieze și viața ta nu va mai fi la fel după. 

Ellesse - întrebări frecvente

Ellesse - cum se pronunță acest nume?

Compania a luat ființă în Umbria, Italia. Dar chiar dacă numele original este italienesc, compania face parte dintr-un grup britanic de peste 30 de ani, ceea ce înseamnă că numele poate fi citit în engleză. Astfel că pronunția numelui se face ca și cum ai citi inițialele “L” și “S” împreună. Mai simplu, numele în română se citește “eles”.

Ellesse - ce este această companie?

Compania Ellesse și-a început activitatea în anul 1959 și a devenit faimoasă în 1970 datorită fabricării de echipamente de schi, sportul fiind considerat o adevărată afacere în modă și tendințe. Viziunea companiei este aceea că sportivul trebuie să fie în același timp echipat corespunzător dar să fie și la modă. Între anii 1970 și 1980, Ellesse a devenit faimoasă pentru revoluția vestimentară care a constat în îmbinarea îmbrăcămintei sport cu moda urbană.