100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Produse rămase: 144
Filtre selectate (1)

Ceas Fossil - design atemporal și manoperă de înaltă calitate

Principiul companiei americane Fossil este legate de puterea de a ne autodepăși și a atinge scopul. Ceasurile ce poartă amprenta cunoscutei mărci sunt mai mult decât instrumente de măsurare a timpului, sunt accesorii atemporale, bijuterii care completează și susțin un stil de viaţă. Toate ceasurile ce poartă logo-ul Fossil, fie că vorbim de ceasuri bărbătești Fossil sau ceasuri pentru femei Fossil sunt adevărate bijuterii, achiziţii menite să îmbogăţească orice garderobă cu personalitate. Materiale de calitate, design atemporal, tehnologii inovatoare, acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile apreciate la orice ceas Fossil. Piesele ce poartă amprenta acestei mărci sunt gândite să reziste şi să înfrumuseţeze, fie că vorbim de ceasuri elegante, ceasuri retro sau ceasuri sport, toate rezistă în timp. Compania pune mare preţ pe sustenabilitate, deci toate ceasurile sunt create în jurul acestui aspect. Tehnologia inovatoare integrată în dispozitivele Fossil, permite monitorizarea funcțiilor vitale şi a stării de sănătate. Un ceas inteligent pentru femei Fossil său ceas inteligent pentru bărbaţi Fossil este o achiziţie, o investiţie în sănătate şi un accesoriu care completează un stil activ de viață.

Ceasuri Fossil - un brand american care accentuează stilul retro

Stilul retro a revenit în centrul atenţiei! Pe bună dreptate, finisajele impecabile şi aspectul puternic sunt detalii apreciate la accesoriile retro. Când vorbim de ceasuri Fossil, lucrurile devin mai complexe. Ceasurile ce poartă logo-ul brandului american disponibile pe epantofi.ro nu sunt simple instrumente de măsurare a timpului sunt accesorii inteligente atemporale. Utilizatorii care aleg ceasuri pentru femei Fossil sau ceasuri Fossil bărbăteşti în stil retro selectează durabilitate, precizie, bijuterii rezistente care funcționează perfect. Dacă vorbim de stil retro, clar spunem design unic şi materiale speciale. Fie că sunt selectate braţările din piele care conferă un plus de personalitate, fie ca sunt alese ceasuri cu design original şi cadrane la vedere, eficientă şi precizia acestora este aceeași: înaltă. Din colecţia retro se poate selecta un ceas inteligent pentru femei Fossil sau varianta bărbătească. Acestea combină în mod natural aspectul autentic cu tehnologia inovatoare. Accesoriile Fossil sunt gândite inteligent şi pun în valoare ținute clasice, outfituri urbane dar şi pe cele cosmopolite moderne, sunt achiziții care inspiră şi înfrumusețează.

Cum să setați un ceas Fossil?

Ceasul automatic clasic se poate seta uşor prin învârtirea rotitei. Pentru a seta ușor ceasuri Fossil hybrid şi inteligente poţi să descarci aplicaţia pusă la dispoziţie de producător. Cu ajutor ghidat poţi seta rapid orice model al brandului Fossil.

Cum să deschizi un ceas Fossil?

Deschiderea unui ceas Fossil este o operațiune realizată frecvent pentru înlocuirea bateriei. Operațiunea poate fi realizată în atelierele de ceasornicărie speciale sau acasă. În funcţie de tipul mecanismului de închidere (înşurubare, mecanism cu şurub, prăbuşire) ceasul poate fi deschis prin desfiletare sau tragere, însă necesită prezenţa unui mecanism special.

Ce ceas Fossil să alegi pentru un bărbat?

Selectează un ceas Fossil cu braţare metalică pentru bărbații care prefera ţinutele casual. Un ceas inteligent pentru amatorii de tehnologii moderne, un ceas cu brăţara din piele pentru bărbaţii care apreciază stilul office şi unul cu brăţara din silicon pentru domnii care iubesc mişcarea.