30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Confecționat din
Produse rămase: 296
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi de damă Gabor – cum îi asortezi la ținutele de zi

Gabor este un important brand de încălțăminte pentru femei care se remarcă datorită calității extraordinare a produselor. Îmbinând stilul modern, cu materiale de cea mai bună calitate și cu măestria realizării manuale a încălțărilor, Gabor este de multe ori alegerea femeilor care adoră stilul și confortul în viața de zi cu zi. Încălțămintea pentru femei Gabor are marele avantaj că poate fi asortată ușor la ținutele de zi. Încălțările Gabor, fie pantofi, sandale sau sneakers sunt foarte confortabile, astfel că nu va fi o problemă să le porți chiar și o zi întreagă sau atunci când ai de făcut multe drumuri. În colecțiile de pantofi Gabor, vei găsi tot timpul modele care se asortează la ținute office, la outfituri inspirate din stilul sport sau la ținute de zi.

Gabor – o gamă largă de modele pentru toate ocaziile

Calitatea și confortul pantofilor Gabor sunt incontestabile. Indiferent de ocazie, te poți baza pe o pereche de încălțări atent realizate și confortabile, care nu vor fi un stres pentru tine pe parcursul unei zile. Încălțările de calitate care arată la fel de bine pe cât sunt de comode devin prima alegere, indiferent de ocazie. De la balerini animal print, la ghete robuste sau modele cu aplicații din dantelă, încălțările Gabor sunt făcute să surprindă plăcut fiecare femeie care alege să poarte aceste modele. O atenție deosebită este acordată gamei de sneakers și pantofi sport, modele tot mai îndrăgite de femei, datorită confortului pe care îl oferă și aerului relaxat pe care multe își doresc să îl obțină cu ajutorul vestimentației și accesoriilor.

Pantofii de damă Gabor, elegantă și rafinament de la o companie germană

Precizia și atenția la detalii tipice pentru o companie germană, se regăsesc din plin în modelele de încălțăminte realizate de Gabor. Încălțămintea de damă pentru femei arată fabulos și pune confortul și stilul chiar înaintea designului. În colecțiile de încălțăminte Gabor vei găsi sandale, pantofi sport și casual, balerini, botone, cizme elegante, practic modelul potrivit pentru orice ocazie. Eleganța predomină la majoritatea modelelor de pantofi Gabor, ceea ce înseamnă că femeile care adoră să țină pasul cu moda și își doresc în același timp un look elegant și chic, vor purta cu încredere acest brand german.

Pantofii Gabor – cele mai frecvente întrebări

Cum să ai grijă de pantofii pentru femei Gabor?

Încălțămintea Gabor se întreține ținând în primul rând cont de tipul materialului din care este confecționată. Pielea naturală se curăță cu produse speciale, iar cele din materiale textile pot fi cu ușurință spălate. Înainte de a încerca să cureți o pereche de încălțări citește cu atenție eticheta.

Gabor - ce este această companie?

Brandul de încălțăminte Gabor a luat naștere în 1947, în Germania. A fost de la început o afacere de familie, care a crescut și s-a dezvoltat odată cu timpul. Gabor folosește astăzi cele mai noi tehnologii pentru a confecționa modele confortabile și pline de stil, pentru fiecare sezon.

Pantofi Gabor - care vor funcționa perfect pentru stilizarea de vară?

Pentru o ținută de vară, vei găsi de fiecare dată un model potrivit în colecțiile Gabor. Poți alege o pereche de espadrile colorate și confortabile sau îți poți petrece vara în cea mai confortabilă și chic pereche de sneakers. Totul are legătură cu stilul personal și ținutele de vară care îți domină garderoba.