100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

527 produse

Garvalin – modele moderne şi confortabile de pantofi pentru copii pentru toate ocaziile

Dacă vrei pantofi, ghetuţe şi cizmuliţe de calitate pentru băieţi şi fete de toate vârstele, trebuie să iei în considerare încălţămintea pentru copii Garvalin! Disponibili într-o gamă diferenţiată de modele şi culori, pantofii Garvalin sunt moderni, confortabili şi de calitate şi se pot purta în ocazii variate. Cu pantofi Garvalin sau sandale Garvalin, copiii vor fi adecvat încălţaţi pentru orice sezon şi vor beneficia de confort la fiecare pas în aventurile lor. Realizată din materiale naturale de cea mai bună calitate, această încălţăminte nu dezamăgeşte niciodată! Culori la modă, sisteme de închidere cu catarame reglabile uşor de folosit de cei mici, suport adecvat pentru picioruşe şi ergonomie pentru a oferi libertate deplină de mişcare, toate se regăsesc în modelele de pantofi Garvalin pentru copii!

Pantofi Garvalin pentru copii - picioare sănătoase în pantofi la modă

Pentru picioruşe sănătoase şi ţinute moderne şi confortabile, trebuie să ai în vedere brandul Garvalin de încălţăminte pentru copii. Ghete, ghetuţe, pantofi şi săndăluţe de cea mai bună calitate, modele confortabile şi perfect adaptate pentru orice vârstă, toate fac parte din linia acestui brand. Încă de la început, Garvalin a avut o misiune clar definită, propunându-şi să producă pantofi de cea mai bună calitate pentru copii. Acest lucru, însă, necesită inovaţie şi soluţii creative, iar Garvalin a reuşit să fie la înălţimea aşteptărilor cele mai exigente. Are linii de încălţăminte atent realizată pentru fiecare etapă de dezvoltare, de la nou-născuţi şi până la copii cu vârsta de 12 ani. Astfel, se adaptează optim necesitaţilor copiilor, susţinând mişcarea de la primii paşi şovăielnici şi nesiguri, până la alergare şi sărituri eroice. Experienţa îndelungată le permite să aleagă materia primă şi procesele de producţie cu creativitate şi să se adapteze perfect fiecărei etape de dezvoltare a copiilor.

Pantofi Garvalin – decoraţiunile subtile vor fermeca fiecare mamă şi bebeluşul ei

Produsele Garvalin s-au diversificat, astfel încât în prezent exista linii bine diferenţiate distribuite în întreaga lume şi reuşeşte să îşi îndeplinească misiunea cu maximum de profesionalism. Astfel, părinţii pot conta pe încălţămintea Garvalin potrivită pentru copiii de orice vârstă şi perfect adaptată nevoilor lor, elegantă, de calitate şi extrem de confortabilă. În prezent, compania deţine o echipă extinsă de profesionişti şi, pentru că fiecare îşi face treaba în mod exemplar, reuşeşte se ofere încălţămintea ideală pentru un copil, de la naştere şi până la maturitate. Calitatea şi confortul sunt garantate, iar preţurile foarte accesibile. Şi, pentru că îţi îmbunătăţesc constant tehnica şi designul şi investesc efort în a înţelege cât mai bine ce necesităţi au picioruşele copiilor, încălţămintea Garvalin este o alegere inteligentă pentru orice vârstă!

Garvalin - întrebări frecvente

Garvalin - ce este această companie?

Născută în 1968 în sud-estul Spaniei, lângă Marea Mediterană, firma Garvalin a combinat constant tradiţia nobilă în încălţăminte cu creativitatea şi abilităţile antreprenoriale. Astfel, de-a lungul celor peste 50 de ani de activitate, Garvalin a creat produse care dovedesc o atenţie sporită la detalii şi corespund cerinţelor clienţilor, dar şi necesitaţilor micuţilor.

Pantofi Garvalin - care este tabelul cu mărimi?

Pe site-urile care comercializează pantofii Garvalin, printre care şi Epantofi.ro, părinţii vor găsi tabelul cu mărimi, iar pentru a fi siguri că au ales măsura potrivită, pot descărca un şablon. Astfel, va fi mai uşor să verifice echivalentele în cm şi să aleagă măsura adecvată.