100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

199 produse

Pentru marinari și alpiniști – pantofii Helly Hansen

Sloganul de la care pornește Helly Hansen atunci când decide realizarea unor articole de îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate și celor mai duri purtători este „născut lângă mare, ridicat de munți”. Altfel spus, ceea ce creează Helly Hansen se adresează în special celor care sunt ca el: mari aventurieri în natură, marinari din toate colțurile lumii și alpiniști care trec prin cele mai dure experiențe în natură. Acesta este conceptul care stă la baza producerii de încălțăminte, fie că este vorba despre pantofi de damă Helly Hansen sau pantofi pentru bărbați Helly Hansen, modelele de pantofi realizate fiind extrem de rezistente, potrivite chiar și în cele mai grele condiții meteorologice.

Sneakers Helly Hansen – pantofi sport solizi și confortabili și încălțăminte de zi cu zi

Rezistența deosebită a materialelor și confortul pe care să îl asigure purtătorului sunt prioritățile specialiștilor din spatele companiei Helly Hansen chiar și atunci când produc încălțăminte pentru purtarea zilnică. În acest sens, o pereche de sneakers Helly Hansen este perfectă pentru a completa ținutele sport sau pe cele casual, acolo unde este nevoie de un confort obținut chiar și după perioade îndelungate de timp. O pereche de sneakers Helly Hansen este perechea de pantofi sport potrivită prin rezistență, prin duritate, dar și prin confortul oferit purtătorilor. Mai mult decât atât, acestea pot fi purtate pentru perioade îndelungate fără a produce vreun disconfort purtătorului.

Încălțăminte de trekking Helly Hansen – pentru femei și bărbați activi

Specialiști în producerea de încălțăminte dedicată aventurierilor, cei de la Helly Hansen au o gamă variată de încălțăminte de trekking potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femeile active care vor să se simtă bine pe picioarele lor chiar și atunci când se aventurează în drumeții în natură. Potriviți chiar și pentru cele mai reci zile de iarnă, pantofii de trekking Helly Hansen sunt realizați din materiale de înaltă calitate, perfecți pentru rezistență împotriva condițiilor atmosferice nepotrivite care pot apărea în timpul unei aventuri dure în natură. Nu numai rezistența deosebită caracterizează pantofii de trekking Helly Hansen, ci și aspectul deosebit, modern, elegant pe care îl au aceștia.

Întrebări frecvente

Cum să cureți încălțămintea Helly Hansen?

O curățare adecvată a pantofilor Helly Hansen le oferă acestora șansa de a rezista extrem de mult timp. Pentru aceasta, trebuie acordată o atenție deosebită substanțelor de curățare folosite – nu sunt recomandate substanțele care pot ataca materialele naturale. De preferat ca încălțămintea Helly Hansen să fie curățată manual, în mod delicat, cu produse special realizate în acest scop.

Helly Hansen – ce este această companie?

În 1877, marinarul norvegian Helly Hansen produce primele jachete impermeabile care revoluționează industria articolelor de îmbrăcăminte. De-a lungul secolului trecut, compania reinventează acest concept și aduce în atenția utilizatorilor articolele rezistente la vânt și frig, iar din 1980 se folosește tehnologia pentru respirabilitate. Astăzi, marele producător Helly Hansen produce articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de o calitate superioară, potrivită pentru cei mai mari aventurieri din lume.

Pantofii Helly Hansen – de unde să îi cumperi?

Poți cumpăra pantofi Helly Hansen potriviți pentru diverse ocazii de pe site-ul epantofi.ro. Pentru ținute sport, pentru ținute casual, pentru zile calde sau pentru zile reci, pentru aventuri în natură sau pentru plimbările de weekend, încălțămintea Helly Hansen vine într-o mare varietate de modele, culori, materiale potrivite pentru orice purtător.