30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Confecționat din
Produse rămase: 276
Afișează identificatorul versiunii

Marca Hispanitas – de la artizanat spaniol la brand internațional de încălțăminte

Povestea Hispanitas începe cu mulți ani în urmă, când Alfonso Chico de Guzman începe să confecționeze manual încălțăminte în atelierul său modest. Acesta creează un model de încălțăminte inedit, denumit kiowas, un fel de mocasini creați sub emblema firmei spaniole care din 1995 este cunoscută sub denumirea de Hispanitas. Modelele de încălțăminte realizate sub această marcă sunt realizate astăzi în stil modern, însă având la bază fundamentele trasate de Alfonso Chico de Guzman. Pantofii Hispanitas sunt recunoscuți astăzi în întreaga lume drept pantofi de calitate care prezintă garanția stilului și a modei absolute. Sneakers, sandale, botine hispanitas sau balerini, toate modelele de încălțăminte au un design unic, în stilul spanion inconfundabil.

Sandalele Hispanitas – o propunere pentru cei curajoși

Designul inedit pe care îl au modelele de pantofi Hispanitas sunt pentru cei cărora le place să iasă în evidență prin ceea ce poartă. Calitatea deosebită a acestora este dată de materialele rezistente din care sunt realizați, dar și de tehnologiile utilizate pentru confecționarea lor. Potrivite și pentru cei care doresc să arate elegant, și pentru cei care doresc să se simtă liberi în mișcare, modelele de sandale hispanitas Hispanitas pe care le găsești pe epantofi.ro se potrivesc oricărui stil și unei game variate de preferințe. Pantofi închiși sau sandale, balerini sau sneakers, toate modelele de pantofi spanioli hispanitas îmbină în mod armonios calitatea și stilul.

Balerinii Hispanitas – stil original pentru oameni activi

Balerinii Hispanitas sunt potriviți mai ales acelor persoane care vor să se simtă extrem de confortabil prin simpla alegere a unei perechi de pantofi. Cu un design minimalist, modelele de balerini hispanitas sunt variate în ceea ce privește culoarea și stilul, astfel că se pot adapta unor ținute diverse, casual sau cu un plus de eleganță. Originalitatea acestor modele de pantofi este cea care oferă ținutelor un aspect deosebit, unic, fiind potrivite mai ales oamenilor activi, care se află tot timpul în mișcare, dat fiind că sunt extrem de confortabili.

Pantofii spanioli Hispanitas – întrebări frecvente

Ce se înțelege prin încălțăminte spaniolă?

Încălțămintea spaniolă este recunoscută pentru calitatea sa deosebită, fiind realizată din materiale naturale, dar și pentru design-ul unic pe care îl are. Marca Hispanitas și-a păstrat calitatea încă de la începuturile sale, producătorii orientându-și atenția spre nevoile și preferințele de stil și calitate ale clienților.

Cu ce să combini balerinii Hispanitas?

Poți combina o pereche de balerini Hispanitas cu o pereche de blugi și o cămașă pentru o ținută casual de oraș sau poți alege o fustă sau o rochie alături de o astfel de pereche de pantofi pentru a obține ținuta perfectă de birou.

Se potrivesc sandalele Hispanitas cu jachete?

Sandalele Hispanitas se potrivesc cu cele mai variate modele de rochii și fuste, însă pot fi asortate în aceeași măsură și cu o jachetă din piele sau chiar din denim. Alege o pereche de sandale care să se potrivească stilului vestimentar care descrie cel mai bine preferințele personale pe care le ai.