100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

92 produse

Pantofii de damă Iceberg – nonșalanță originală

Originalitatea pantofilor Iceberg nu este greu e observat – formele, stilul, culorile în deplinătatea lor pe care le au modelele de pantofi de damă iceberg sunt perfecte pentru a se potrivi celor mai variate gusturi. O ținută completată de o pereche de pantofi Iceberg este o ținută pe care o poți purta cu nonșalanță la orice ocazie, oferindu-ți aspectul original, la modă, extrem de atractiv. Încălțămintea de lux, în culori, imprimeuri și modele provocatoare produsă sub marca Iceberg bucură purtătoarele din întreaga lume și le oferă acestora șansa de a fi la modă prin simpla alegere a articolului potrivit în acest sens.

Iceberg sneakers, printuri multicolore sau minimalism clasic?

Pentru ținutele casual confortabile, Iceberg are soluția perfectă – o pereche de sneakers pe care să o poți purta alături de o pereche de blugi confortabili și un tricou la modă. Iar modelele de sneakers Iceberg nu reprezintă numai alegerea unei perechi de încălțăminte, ci reprezintă cea mai bună alegere pe care o poți face atât în ceea ce privește confortul, cât și în ceea ce privește aspectul obținut. Modelele de sneakers Iceberg se găsesc într-o varietate impresionantă de stiluri, culori și modele – de la printurile multicolore potrivite pentru cele mai vesele ținute la modelele clasice potrivite pentru o ținută minimalistă, ai șansa de a alege orice variantă îți este potrivită. Chiar și cei mai tineri purtători se pot bucura de printuri și culori distractive care caracterizează modelele de încălțăminte pentru copii iceberg.

Pantofii de bărbați Iceberg – combinații surprinzătoare de culori

Nici bărbații nu sunt neglijați atunci când vine vorba de încălțămintea care să le completeze ținuta în mod armonios, dar care să le ofere în același timp și confortul dorit. Modelele de pantofi pentru bărbați iceberg sunt variate și se regăsesc în combinații surprinzătoare de culori, de la cele clasice la cele mai vii, mai distractive. În acest fel, o ținută perfectă nu mai este deloc greu de obținut, iar bonusul este dat de faptul că aceasta este și veselă, distractivă, la modă. Iceberg nu doar că întruchipează epoca modernității absolute, ba chiar o definește prin marea varietate de stiluri și culori de care se pot bucura purtătorii din întreaga lume. Pantofii Iceberg sunt ideali și pentru zilele călduroase, și pentru cele mai friguroase, iar în acst sens o pereche de cizme de iarnă iceberg este soluția perfectă.

Întrebări frecvente

Încălțămintea Iceberg – ce companie este?

Creată în 1974, compania Iceberg și-a propus încă de la început să le ofere clienților din întreaga lume articole de îmbrăcăminte sportivă realizată din materiale de înaltă calitate. Viziunea creativă a fondatoarei Giuliana marchini Gerani a condus compania către obținerea unui succes remarcabil, iar astăzi Iceberg este o companie recunoscută pentru articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu un design unic, atrăgător.

De unde să cumperi încălțăminte Iceberg?

Încălțămintea Iceberg poate fi achiziționată de pe site-ul epantofi.ro, acolo unde poți găsi o mare varietate de modele de pantofi potriviți pentru toate anotimpurile, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Gama de culori este una variată, la fel și ocaziile la care poți purta pantofii Iceberg.

Pantofii Iceberg – pe care să îi alegi?

Potriviți mai ales pentru ținutele casual, o pereche de sneakers iceberg este perfectă atunci când vrei să ai parte de confort, siguranță și un aspect plăcut în același timp. Pentru ținutele lejere de vară poți alege o pereche de sandale Iceberg, extrem de confortabile, iar pentru ținutele de plajă poți alege o pereche de șlapi rezistenți Iceberg. De asemenea, zilele de iarnă vor fi mai călduroase dacă alegi o pereche de cizme iceberg extrem de călduroase.