Produse rămase: 391
Afișează identificatorul versiunii

Pantofii Ipanema – stil brazilian în inima Europei

Fabricați în Brazilia și trăgându-și numele dintr-un cartier elegant din Rio de Janeiro, acolo unde viața pare mai lejeră, relaxată și fără griji, pantofii Ipanema ajung în Europa pentru a le oferi purtătorilor un confort deosebit și un aspect la modă care nu piere niciodată. Imaginea mărcii Ipanema este una care nu poate fi confundată, o imagine de necontestat: atitudinea braziliană rece, relaxată care se armonizează perfect cu natura, mai ales că grija marelui producător pentru aceasta este de neegalat. Pantofii Ipanema sunt realizați din materiale 100% reciclabile, ceea ce face purtătorul să simtă influența ecologică a pădurilor tropicale amazoniene.

Blinkers Ipanema – stil urban colorat

Fabricate din materiale 100% reciclate, modelele de încălțăminte Ipanema sunt variate și vin într-o gamă diversă de culori la modă pentru un aspect viu, distractiv. Curcubeul de culori care caracterizează șlapii sau modelele de sandale ipanema este inspirat din nuanțele vibrante pe care le oferă natura. Stilul adoptat de producătorul brazilian este unul bazat pe frumusețea naturală și este destinat celor care iubesc distracția caracteristică nației braziliene. Într-adevăr, ceea ce atrage utilizatorii în mod clar nu este numai confortul deosebit pe care îl oferă pantofii ipanema, ci și stilul modern, atractiv al acestora. De aceste caracteristici ale pantofilor se pot bucura chiar și cei mai mici purtători, deoarece gama de pantofi pentru copii ipanema este una vastă. O pereche de blinkers ipanema este ideală pentru cei cărora le place să trăiască frumos, care sunt tot timpul veseli și își doresc să vadă în jurul lor voioșie la tot pasul.

Flip-flop Ipanema – stil pe plajă

Ținutele lejere de plajă din zilele însorite ale verii au nevoie să fie completate de o pereche de flip-flop ipanema în culori vesele, realizați din materiale extrem de ușoare, de o calitate neîndoielnică. De la galben la albastru, de la roz la bej, toată gama de culori este acoperită de modelele de încălțăminte pentru plajă ipanema, aceasta putând fi asortată cu ușurință cu diversele accesorii pentru plajă, fie că este vorba despre costumul de baie, despre o rochie de plajă sau despre un prosop. Mai mult decât atât, încălțămintea ipanema oferă și siguranța de care ai nevoie atunci când picioarele ți se afundă în nisipul mișcător.

Întrebări frecvente

De unde să cumperi ipanema blinkers în Varșovia?

Orice pereche de pantofi ipanema Wedge blinkers poate fi cumpărată atât din diverse magazine fizice, cât și de pe site-urile magazinelor de încălțăminte. Această din urmă variantă este extrem de practică, mai ales că există ghiduri de mărimi care facilitează alegerea perechii potrivite.

Flip flop Ipanema – de unde să îi cumperi?

Poți cumpăra o pereche de flip-flop ipanema sau orice altă pereche de pantofi care stau sub marca acestui producător de pe site-ul epantofi printr-o simplă accesare a paginii web. Varietatea de modele de pe site îți oferă șansa de a găsi în cel mai scurt timp perechea care ți se potrivește perfect.

Papucii Ipanema – cu toc sau talpă plată?

Pentru ținutele mai elegante poți alege o pereche de pantofi ipanema cu toc, iar pentru ținutele lejere, fie cele casual, fie cele de plajă, poți alege o pereche de pantofi Ipanema cu talpă plată, aceștia oferindu-ți posibilitatea de a te simți confortabil chiar și după purtări îndelungate.