100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

157 produse

Joop! genți și portofele - accesorii elegante care vor completa orice stilizare la modă

Joop! este un brand care combină formele clare cu atenția la detalii și fie că alegi genți Joop sau rucsacuri Joop, toate produsele acestei mărci germane impresionează prin calitatea de primă clasă. De asemenea, o geantă de mână Joop Cortina poate fi folosită universal datorită abordării sale urbane și arată bine atât în timpul liber, cât și la birou. Paleta de culori este dominată de tonuri pământii și negru clasic, iar colecțiile individuale vin cu versiuni colorate de genți Joop. Cele mai multe genți Joop și portofele Joop sunt realizate din imitație de piele de cea mai bună calitate, pentru că acest brand este unul pentru care satisfacerea diferitelor dorințe ale clienților și popularitatea constantă sunt esențiale. În plus, pentru stilizări la modă poți opta mereu și pentru alte tipuri de accesorii, precum o curea Joop sau rucsacuri Joop.

Pantofi Joop - încălțăminte clasică și rezistentă de la brandul premium pe epantofi.ro

Joop este una dintre mărcile premium și, prin urmare, oferă clienților săi produse de o calitate excepțională. Acesta este motivul pentru care pantofii Joop, gențile și accesoriile sunt atât de populare – în principal printre persoanele care preferă un stil clasic. Oferta brandului include atât pantofi de damă Joop eleganți, cât și pantofi Joop sport sau espadrile mai puțin formale. Toate modelele, totuși, împărtășesc o referire la formele clasice și discrete. Datorită acestui fapt, produsele mărcii sunt universale și se vor potrivi cu majoritatea ținutelor.

Rucsacuri Joop – o alternativă confortabilă și plăcută la o geantă de mână

În întreaga lume, produsele mărcii germane sunt râvnite și considerate a fi de înaltă calitate și deosebit de stilate. Și, pe lângă genți de mână Joop de vânzare, poți opta pentru rucsacuri Joop. Acestea au o formă rotunjită și sunt prevăzute cu un compartiment mare cu fermoar în față. Dacă acorzi o mare atenție confortului, poți opta pentru un model cu bretele căptușite moi. Acest atribut este deosebit de important pentru versiunile mai mari de rucsacuri Joop. Iar dacă îți place stilul sportiv, poți opta pentru o geantă Joop de umăr: aceste modele oferă spațiu pentru elementele esențiale și sunt de obicei realizate din material ușor de întreținut. Anumite modele sunt echipate cu șireturi pe laterale și, în funcție de cât de mult sunt strânse, forma genții variază. Aceste detalii sofisticate sunt caracteristice pentru gențile și portofelele Joop, pentru că trebuie să se dovedească perfecte pentru viața urbană de zi cu zi.

Joop! - Întrebări frecvente

Joop! - cum sa citesc numele acestui brand?

Brandul Joop! este unul dintre cele mai cunoscute mărci germane din lume și oferă o selecție largă de genți, rucsacuri și accesorii, precum o curea Joop. În cazul în care ai dificultăți cu pronunția numelui brandului, iată cum ar trebui să o faci corect: în limba engleză se pronunță ”Jop”, pe când în germană ”Yope”.

Joop! - ce este aceasta firma?

Joop! este firma designerului german Wolfgang Joop, care a înființat compania în 1986 și s-a concentrat pe moda sofisticată, cu un fler cosmopolit încă de la început. Gențile Joop!, rucsacurile și portofelele sunt caracterizate prin croi clasic și caracteristici bine gândite, iar floarea de colț, planta preferată a designerului, servește drept omagiu adus fondatorului companiei.