Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Multipack
Material îmbrăcăminte
Produse rămase: 64
Afișează identificatorul versiunii

Karl Kani - pantofi inspirați din muzică

Muzica este fără îndoială o sursă de inspirație pentru mulți dintre noi. Iar Carl Williams nu face excepție, muzica hip-hop fiind sursa principală de inspirație în crearea brandului Karl Kani. Majoritatea fanilor vor să se îmbrace exact ca idolii lor, iar fanii stilului de muzică hip-hop nu fac notă discordantă. Atunci când muzica hip-hop a început să fie din ce în ce mai cunoscută și să ia amploare la nivel național și internațional, hainele cântăreților făceau furori. Din păcate, nu se puteau achiziționa de nicăieri astfel de haine. De acest lucru și-a dat seama și Carl Willims astfel că a început să creeze haine și încălțăminte asemănătoare celor din videoclipurile preferate. În modelele de pantofi Karl Kani se poate vedea foarte bine influența genului muzical în procesul creativ. Iar cu o pereche de adidași Karl Kani îți vei putea întotdeauna completa ținuta în stil streetwear.

Pantofi iconici Karl Kani - hip hop și istoria mărcii

Istoria mărcii începe în momentul în care Carl Williams, atunci aflat la vârsta de 16 ani, decide că vrea să creeze îmbrăcăminte care să semene cu ce se putea vedea în videoclipurile artiștilor hip-hop. Stilul aparte a fost imediat remarcat, astfel că primele vânzări au început să se facă repede către prieteni, dar și către necunoscuți. Cu toate că nu a studiat niciodată croitoria sau design-ul, Carl Williams a reușit să creeze articole de îmbrăcăminte care să atragă atenția, lucrând la compania tatălui său. În scurt timp, hainele au fost remarcate de diferite persoane astfel că au început să vină comenzile de la bărbați care voiau haine și pantofi. În curând, comenzile au ajuns să fie luate din mașină. Astfel a început o tendință în care s-a contopit stilul muzical hip-hop cu un stil de îmbrăcăminte. Brandul a fost alegerea artistului Tupac Shakur, care a făcut o campanie pentru firmă în anul 1994.

Adidași Karl Kani - exprimă-ți și stilul tău urban

Stilul urban este un stil care a luat amploare prin transpunerea stilului de muzică hip-hop într-un stil vestimentar. În felul acesta, fanii stilului muzical au putut să se îmbrace ca idolii pe care îi vedeau și ascultau. Stilul urban a luat amploare și în momentul în care și alte vedete, nu neapărat cele din industria muzicală, au început să îl adopte. Acum este un stil cunoscut la nivel mondial. Dacă vrei să îți exprimi personalitatea prin îmbrăcăminte, poți alege să faci asta cu ajutorul stilului urban. Și cum ținuta nu e completă fără încălțări, ai și adidași Karl Kani pe care să îi porți și care să ofere aspectului tău un plus. Dacă petreci mai mult timp pe stradă, atunci o pereche de pantofi bărbați Karl Kani îți vor oferi credibilitate. Dacă iubita ta iubește stilul hip-hop, atunci alegerea perfectă de cadou este o pereche de pantofi de damă Karl Kani.

Karl Kani - întrebări frecvente

Karl Kani - ce este acest brand?

Karl Kani este brandul care a pus hainele urbane în garderoba oamenilor care iubesc stilul de stradă peste tot în lume. Este brandul care a unit stilul hip-hop cu moda. Dacă ești una dintre persoanele care iubesc stilul urban, atunci cu siguranță ar trebui ca în garderoba ta să ai o pereche de pantofi hip-hop Karl Kani.

Logo-ul Karl Kani - ce semnificație are?

Logo-ul Karl Kani este format din inițialele creatorului brandului. Creatorul s-a născut cu numele de Carl Williams, dar mai târziu și-a schimbat numele în Karl Kani. Kani vine de la “can i?” și reprezintă întrebarea pe care și-o punea creatorul brandului înainte ca vânzările să ia amploare și brandul să fie cunoscut.