100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Sport
Încălzire
Produse rămase: 491
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi de trekking Keen pentru femei – confort și siguranță în timpul drumețiilor lungi

Când vine vorba de drumeții, îți dorești pantofi care să reziste la intemperii, să-ți ofere o tracțiune mai bună pe teren denivelat și să-ți mențină piciorul confortabil, indiferent de cât de departe ai rătăci pe drumurile de munte. Pantofii de trekking Keen pentru femei oferă un confort ireproșabil și o varietate de materiale și modele pentru a se potrivi oricărei aventuri. Alege o pereche de pantofi de trekking Keen impermeabili, care îți lasă piciorul să respire în voie la efort intens. Pantofii Keen de damă pentru drumeții își vor menține picioarele uscate la trecerea pârâurilor sau atunci când ploile neașteptate te vor surpinde pe cărări montane, iar în zilele calde, te vor suprinde cu răcoare și confort. Dacă ești în căutarea unor pantofi de drumeție confortabili și ușori pentru a explora munții și natura, în colecția de ghete Keen de pe Epantofi.ro vei găsi exact ceea ce-ți trebuie pentru starea de bine a picioarelor tale.

Sandale Keen pentru bărbați – amortizare excelentă și o circulație optimă a aerului pentru aventurierii activi

Sandalele Keen pentru bărbați sunt concepute pentru aventurierii activi. Cu o amortizare care absoarbe șocurile și o circulație optimă a aerului, picioarele tale vor rămâne răcoroase și confortabile toată ziua. Fie că faci drumeții pe un traseu montan sau explorezi un oraș nou, sandalele Keen sunt încălțămintea perfectă pentru orice aventură. Keen știe că uneori cele mai bune aventuri sunt cele spontane sau că o zi de plajă se poate transforma oricând într-o expediție pentru a descoperi cea mai bună priveliște. De aceea, sandalele Keen pentru femei și bărbați sunt construite pentru a face față tuturor expedițiilor, de la plajă la munte și înapoi. Concepute inițial ca echipament pentru navigație, Keen a descoperit că sandalele sale sunt purtate peste tot, așa că a dezvoltat o multitudine de modele pentru a aborda o gamă cât mai largă de aventuri.

Pantofi de trekking – găsește-ți modelul preferat în colecția Epantofi.ro

Pantofii de trekking Keen sunt ideali pentru drumețiile de o zi, atunci când călătorești cu puține bagaje. Cu o mai bună mobilitate a gleznei, o greutate redusă și un stil mai neutru, pantofii de trekking Keen sunt o opțiune versatilă pentru a explora munții simțindu-te confortabil în același timp. Majoritatea modelelor de pantofi de trekking Keen se bazează pe aceleași calapoade ca ghetele de drumeție Keen, astfel încât să ai parte de același model confortabil de talpă și rezistență la intemperii. Pantofii de trekking Keen sunt impermeabili, pentru a-ți permite să faci drumeții la munte, chiar și atunci când plouă. În aceste condiții, ei devin realmente o necesitate pentru oricine iubește aventurile în aer liber. Cu atât de multe modele puse la dispoziția ta pe Epantofi.ro, cu siguranță vei găsi perechea ideală pentru tine! Nu mai aștepta și comandă acum echipamentul de care ai nevoie pentru următoarea ta aventură la munte!

Keen Shoes – Întrebări frecvente

Pantofi Keen – ce mărime să alegi?

Încălțămintea Keen are un spațiu pentru degetele picioarelor mai larg decât în cazul altor tipuri de pantofi. Acest spațiu suplimentar face ca pantofii Keen să se potrivească mai bine și mai confortabil. Ținând cont de această diferență, îți recomandăm să începi prin a crește cu o jumătate de măsură față de mărimea pe care o porți la încălțări în mod obișnuit, pentru a găsi dimensiunea potrivită de pantofi Keen pentru tine.

Sandale – de unde să le cumperi?

Sandalele Keen sunt încălțămintea ideală pentru următoarea ta aventură în aer liber. Durabile și confortabile, aceste sandale te vor menține în siguranță pe traseu. Indiferent dacă faci drumeții prin pădure sau vizitezi obiectivele turistice dintr-un oraș nou, sandalele Keen îți vor face su siguranță călătoria și mai plăcută. Intră acum pe Epantofi.ro și comandă-ți perechea preferată!