30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Tipul de închidere
Produse rămase: 159
Afișează identificatorul versiunii

Lumberjack – o gamă largă de încălțăminte de zi cu zi

Alegerea unor pantofi care să te însoțească zi de zi în toate locurile în care ai de umblat, la muncă, în parc, la școală, la cumpărături...trebuie să se bazeze pe un criteriu important: confortuo oferit purtătorului. O potrivire perfectă este doar aceea care îți asigură libertatea de mișcare, dar care îți oferă în același timp și șansa de a arăta bine în ceea ce porți, de a-ți completa ținutele într-un mod stilat, la modă. Pantofii Lumberjack îți oferă tocmai acest lucru: confort și stil laolaltă. Alege o pereche de pantofi Lumberjack dacă vrei să faci față tuturor sarcinilor zilnice cu încredere și simțindu-te bine. Poți alege dintre modelele de sneakers cu un aspect inovativ, în culorile preferate, cu închidere tip scai sau cu șiret, sneakers cu talpă înaltă sau cu talpă joasă, cu elemente de design care te vor ajuta să ieși în evidență, să depășești tiparele convenționale.

Pantofi Lumberjack – confectionați cu griă pentru confort în purtare

Ceea ce contează cel mai mult la o pereche de pantofi confortabili pe care să îi porți la ținutele sport sau la cele casual este îndeplinit cu succes de Lumberjack prin tehnologiile inovatoare utilizate în procesul de realizare a pantofilor și prin materia primă de calitate utilizată. Pantofii Lumberjack sunt confecționați cu mare grijă, acordându-se atenție fiecărui detaliu care ar putea face diferența între o pereche de pantofi obișnuiți și o pereche de pantofi extrem de confortabili, în care să te simți bine chiar și pentru ore în șir. Utilizarea tehnologiei Memory Foam în realizarea pantofilor oferă purtătorului un avantaj major: acela de a asigura o amortizare eficientă și de a asigura o adaptare perfectă a pantofilor la forma picioarelor purtătorului. Iar tehnologia Waterproof asigură purtătorul de rezistență crescută la apă, astfel că poți folosi acești pantofi și pe timp ploios, fără a avea grija de a te uda. De asemenea, interiorul textil căptușit cu materiale moi, de calitate, cu o rezistență crescută la abraziune este ideal pentru utilizarea zilnică, mai ales dacă ești un iubitor al confortului în purtare.

Pantofi Lumberjack pentru bărbați, femei și copii – pentru oricine și pentru orice ocazie

Mai mult decât calitate și design deosebit, pantofii Lumberjack îți oferă și versatilitate. Poți alege dintre modelele de pantofi pentru bărbați Lumberjack pe care să îi porți cu diferite ocazii, pantofi de stradă, de birou – cizme elegante, ghete Jodhpur sau trappers, dar și pantofi potriviți pentru excursiile în natură – trekkings sau ghete cu talpa aderentă. Și pentru femei există numeroase modele de pantofi damă Lumberjack din care poți alege: sneakers cu un design elegant pentru ținute de oraș, trekkings pentru completarea ținutelor sport, pantofi închiși pentru a-i purta alături de rochii sau costume elegante în stil office, botine cu un design inovativ cu care să îți completezi ținutele îndrăznețe și altele asemenea. Iar pentru ca gama oferită să fie una completă, ai posibilitatea de a alege și dintre modelele de pantofi copii Lumberjack pentru protecția și siguranța micilor exploratori.

Lumberjack - întrebări frecvente

Lumberjack - ce este acest brand?

Lumberjack este o companie care realizează produse de calitate, potrivite pentru nevoile și preferințele clienților care pun accent pe calitate și stil în același timp. Compania cu origini italienești a luat naștere în 1979, iar de atunci marele producător le oferă clienților săi șansa de a beneficia de avantajele unor modele de încălțăminte de calitate, potrivite pentru ocazii și preferințe diverse.

Lumberjack – cum se curăță?

Dacă vrei ca pantofii Lumberjack să arate bine pentru perioade îndelungate, este recomandat să îi cureți cât mai blând, fără soluții de curățare care să îi atace. Evită spălarea la mașina automată a pantofilor și nu îi usca în apropierea unor surse directe de căldură.