100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

315 produse

Naturino – alege cea mai bună încălțăminte de copii pentru juniorul tău

Sănătatea picioarelor depinde în mare măsură de tipul de încălțăminte adecvat și de calitatea materialelor de producție. Pantofii din material ieftin, ne oferă o satisfacție de scurtă durată și mai mult, ne expun riscului de a dezvolta anumite afecțiuni ale pielii piciorului care duc în timp la complicații. Atunci când vine vorba de încălțămintea pentru copii, atenția ta ca adult trebuie să cuprindă și cel mai mic detaliu. Piesele de încălțăminte Naturino pentru copii ating standardele de calitate la cel mai înalt nivel. Epantofi îți propune o gamă diversificată de încălțăminte Naturino pentru toate mărimile, dedicate diferitelor ocazii și sezoane. Dacă sesiunile de shopping alături de cel mic sunt o adevărată aventură, atunci aplică soluția comenzilor online. Nu uita să îl implici și pe junior în alegerea pantofilor potriviți. De regulă, copiii sunt mult mai tentați decât adulții să opteze în primul rând pentru culori vesele și imprimeuri animate, lăsând alte aspecte care țin de materiale pe ultimul loc. Cu toate acestea, exprimarea preferințelor, comparațiile de modele și argumentarea deciziilor sale fac parte din dezvoltarea emoțională a copilului.

Încălțăminte impermeabilă, ghete și alte tipuri de pantofi de la renumitul brand italian Naturino

Folosește tabelul de mărimi Naturino și apelează la filtrele de căutare disponibile în categorie care să îți simplifice efortul. Pregătește-ți prințesa pentru venirea verii cu o pereche cool de sandale Naturino, din piele naturală. Pantofii pentru copii Naturino sunt concepuți pentru a mulțumi cele mai nonconformiste pretenții. Paleta cromatică este infinită, gama de imprimeuri este inspirată din diferite stiluri pentru băieți și fete de toate vârstele. Pentru micii iubitori ai sporturilor de iarnă, magazinul nostru online le-a pregătit colecția de cizme pentru zăpadă Naturino care să asigure confortul termic necesar unei zile active în zăpadă. Acestea sunt dotate cu tehnologia Waterproof care nu permite pătrunderea umezelii, tălpic și interior cu încălzire și material exterior din piele naturală. Pantofii închiși de la Naturino sunt ideali pentru a fi purtați pe tot parcursul anului, datorită materialului natural care asigură ventilația aerului în interior și protejează de umiditate.

Încălțămintea pentru copii Naturino fabricată din piele naturală de calitate înaltă

Indiferent de anotimp, încălțămintea pe care o poartă copiii trebuie să lase aerul să circule pentru a nu încuraja acumularea de bacterii, transpirație și mirosuri neplăcute. Cizmele pentru ploaie Naturino sunt produse din piele naturală, care garantează păstrarea aspectului ca nou chiar și după mai multe sezoane de purtat. Ghetele Naturino dispun de un design elegant, înveliș exterior din piele naturală, tălpic și interior cu încălzire, tehnologie menită să îmbine cu succes aspectul modern cu utilitatea practică. Copiii sunt cei mai predispuși la răceală dacă nu poartă încălțămintea adecvată anotimpului. Totuși, nu trebuie să ne limităm la elementul practic, deoarece pantofii Naturino pentru copii completează ținutele, exprimă personalitatea purtătorului și oferă o notă aparte look-ului general. Încurajează-ți copilul să pună preț pe stilul vestimentar personal și să facă alegeri care să îl avantajeze! Piesele de încălțăminte pot fi îmbinate armonios cu vestimentația pentru grădiniță, școală, timp liber sau activități sportive, începând de la sandale, sneakers, cizme și până la ghete de iarnă pentru copii Naturino.

Încălțăminte Naturino - Întrebări frecvente

De unde pot cumpăra încălțăminte Naturino?

Magazinul online epantofi.ro pune la dispoziția părinților o gamă largă de încălțăminte pentru fetițe și băieței, din toate categoriile de vârstă, uni sau cu imprimeuri, în culori vesele, dedicate tuturor ocaziilor.

Ecco sau Naturino – ce să aleg?

Branduri de lux, populare datorită unei selecții atente de materiale premium care protejează sănătatea pielii și promovează confortul, prin inovație și tehnologii performante de producție, precum și prin design corespunzător categoriei de vârstă și destinației de utilizare.