100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

866 produse

Șepci New Era - un număr nenumărat de stiluri

Creată în 1920, marca New Era este un nume cunoscut în materie de pălării și șepci de baseball. Cine a spus că șapca nu se poate adapta diferitelor look-uri adoptate? New Era multiplică posibilitățile propunând diferite modele care rivalizează în stiluri. Regăsim în colecția New Era atemporalele șepci pe care le putem purta cu o pereche de pantaloni scurți dar și șapca snapback care ne garantează un look în tendințe. Șapca este un accesoriu indispensabil pentru oricine își dorește să obțină un stil relaxat sau sportswear. Chiar dacă marca americană și-a facut inițial un nume în domeniul sportiv, la scurt timp, șepcile sale au devenit cele mai populare în rândul pasionaților de modă. Cauți pălării New Era sau șepci New Era? Cu siguranță vei găsi un model pe placul tău. Șepcile New Era afișează o identitate personală și sunt recunoscute cu ușurință: modele uni sau colorate, minimaliste sau excentrice, toate sunt inspirate din șepcile purtate de jucătorii de baseball. Optează pentru un model minimalist și ușor de asortat precum o șapcă neagră sau gri. O poți purta atât iarna cât și vara cu perechea ta de blugi favorită, cu un tricou și o pereche de sneakers.

Un tribut adus clasicilor - pălării New Era

Vrei să descoperi ultimele tendințe în materie de pălărie bărbătească New Era sau pălării de iarnă New Era? Descoperă colecția de pălării New Era. Șepcile și pălăriile New Era sunt clasice, sunt extrem de populare în întreaga lume de mai mulți ani și au devenit un simbol al șepcilor. Astfel, dacă îți dorești să achiziționezi o șapcă sau o pălărie, New Era ar trebui să fie principala ta opțiune deoarece este un brand care s-a făcut remarcat prin calitate și personalitate. Atunci când vrei să te bucuri de confort pentru cap, New Era este cea mai potrivită opțiune. Produsele sunt disponibile atât femeilor cât și bărbaților.

Șepci New Era - un simbol al statutului sportiv

Creată în 1920 la Buffalo, marca New Era este fabricantul oficial de șepci pentru Liga Majoră, din 1944. Șepcile New Era sunt purtate nu doar pe terenul de baseball de jucătorii profesioniști în timpul meciurilor oficiale ci a devenit în egală măsură o icoană de stil dar și o piesă declarativă. În trecut, să porți o șapcă New Era era ca și cum ai purta tricoul echipei tale favorite, o modalitate prin care îți exprimi sprijinul față de echipa respectivă. În ziua de azi, șepcile New Era sunt purtate de oamenii din întreaga lume. Șapcă pentru femei New Era este disponibilă într-o varietate de culori și modele și poate fi purtate cu absolut orice ținută.

Șepci New Era - Întrebări frecvente

Cum se spală șepci New Era?

Curățarea șepcilor New Era se va face fie prin spălare manuală sau la mașina de spălat. Spălarea manuală se va efectua cu apă călduță, cu un detergent special pentru lână. Se pot curăța chiar și cu un șampon pentru copii. La mașina de spălat se va folosi programul Lână și o temperatură de peste 30 de grade.

După câte anotimpuri ar trebui înlocuite șepcile de iarnă New Era?

Șepcile de iarnă New Era sunt astfel concepute încât să reziste în timp. Deoarece este versatilă, o poți purta mai multe sezoane fără să îți fie teamă că ești demodat. Dispun de obicei de șase paneluri cusute între ele care le asigură durabilitatea în timp.

Ce dimensiune a unei șepci New Era să alegi?

Dacă vrei să afli ce dimensiune ar trebui să aibă șapca New Era trebuie doar să iei un metru, să măsori circumferința capului și să verifici această circumferință în centimetri. Apoi o compari cu cea din tabelul de mărimi.

Cum să porți șepci New Era?

Achiziționează și tu o șapcă New Era pentru a beneficia de o garderobă completă. Vara va arăta excelent altăuri de o pereche de pantaloni scurți sau o rochiță de vară. Ținutele sport ar trebui să fie întotdeauna completate cu acest accesoriu deoarece îți finalizează ținuta.