Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Confecționat din
Tipul de închidere
Produse rămase: 90
Afișează identificatorul versiunii

Plein Sport - istoria extraordinară a mărcii

Plein Sport nu este o simplă colecție de modă...și nici linia secundară a Philipp Plein. Plein Sport este un brand independent care promovează un concept complet original, care ilustrează un stil rebel, fără compromisuri. Plein Sport este despre calitate și despre lux, despre acțiune și despre tehnologii de ultimă oră. Creatorul articolelor Plein Sport este un designer german care le oferă clienților de pretutindeni spectacole în adevăratul sens al cuvântului. Pentru că articolele Philipp Plein Sport sunt într-adevăr spectaculoase, fiind potrivite celor care doresc o alternativă la clasicele articole sportive. Plein Sport aduce în lumea sportului o notă diferită, aliniind produsele sale alături de celelalte articole de ultimă generație. Plein Sport a pornit dintr-o simplă curiozitate, aceea de a vedea care este cea mai mare companie de textile. Pentru că nu exista absolut deloc o piață a îmbrăcămintei sport de lux, Plein Sport vine să completeze acest gol cu produse inedite ca design și calitate.

Plein Sport - încălțăminte și accesorii sport premium

Chiar dacă este vorba despre ținute care trebuie să fie lejere, confortabile, potrivite pentru desfășurarea unor activități sportive, ai șansa de a purta articole și accesorii de lux. Pentru că despre aceasta este Plein Sport: despre un aspect complet al articolelor pe care le oferă publicului, despre o notă distinctă într-un stil premium inconfundabil. Modelele de pantofi Plein sport pe care le poți achiziționa de pe epantofi.ro nu sunt deosebite numai prin calitatea pe care o au sau prin tehnologiile utilizate în realizarea lor, ci mai ales prin siguranța, protecția și aspectul stilat, la modă pe care îl oferă purtătorului. Poți alege modele de pantofi pentru bărbați Plein sport sau modele de pantofi pentru femei Plein Sport. Oricare ar fi nevoile și preferințele pe care le ai, achiziția unei perechi de pantofi Plein Spport este una potrivită: stil, rafinament, lux chiar și într-o pereche de panofi sport. Pe lângă pantofi, poți achiziționa o șapcă sau un rucsac cu ajutorul cărora să îți completezi ținutele într-o manieră personalizată.

Adidași Plein Sport - pantofi sport de la un cunoscut designer

Deși pantofii sport sunt recunoscuți la nivel mondial pentru utilitatea crescută pe care aceștia o au, este important ca designul acestora să fie complet, astfel încât să surprindă în modul dorit. O pereche de pantofi sport este, înainte de toate, utilă, apoi este plăcută prin designul pe care producătorul i-l oferă. În acest caz, primul lucru care surprinde este aspectul fizic al pantofilor realizați de un designer care ține la imaginea pe care o oferă lumii. Poți alege o pereche de sneakers Plein sport cu care să îți completezi ținutele casual sau pe cele sportive, mai ales că designul acestora este perfect compatibil cu oricare dintre stilurile preferate de tine. Alege pantofi Philipp Plein sport care să te ajute să te miști foarte bine, dar în același timp să te facă să te simți bine cu ceea ce porți.

Plein Sport - întrebări frecvente

Plein Sport - ce este acest brand?

Brandul Plein Sport a luat naștere dintr-o curiozitate, însă, de-a lungul timpului, acesta s-a extins de la an la an, și dintr-un loc în altul. Astăzi, brandul Plein Sport este cunoscut și recunoscut de iubitorii de frumos și calitate, stil și siguranță în purtare din întreaga lume.

Plein Sport - cum alegi mărimea pantofilor?

Pentru a alege cât mai ușor și eficient mărimea pantofilor, consultă ghidul de mărimi de pe site și asigură-te că modul în care măsori dimensiunile solicitate este realizat cu fidelitate. Odată măsurătorile efectuate, dacă este cazul, poți achiziționa perechea de Plein Sport preferată.