100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

473 produse

Încălțăminte Quazi pentru femei și bărbați – cea mai înaltă calitatea a încălțămintei din piele

Quazi, o companie ce își are originea în India, la Kanpur, produce încălțăminte din piele de cea mai bună calitate începând cu anul 2016. Angajații acestei companii au ca și caracteristici impuse în codul de angajare conștientizarea de sine, conștiința, voința independentă și imaginația creativă. Acest brand produce încălțăminte quazi pentru femei și încălțăminte quazi pentru bărbați la cele mai înalte standarde, folosind cele mai bune materiale și realizând cele mai fine și precise cusături, astfel încât calitatea să se reflecte în fiecare aspect al încălțămintei alese. Accesoriile folosite, cum ar fi cataramele, fermoarele sau diferite aplicații, sunt și ele de calitate, altfel încât nu se deteriorează și nu se strică.

Încălțăminte și genți Quazi – se potrivesc minunat în orice fel de outfit

Încălțămintea Quazi este foarte ușor de asortat oricărei ținute deoarece există o gamă foarte largă de modele dintre care poți să alegi. Sandalele Quazi pot fi purtate într-o zi de vară la o plimbare prin oraș sau la locul de muncă. Cizmele Quazi, fie că alegi unele cu talpă joasă sau unele cu toc, sunt foarte ușor de asortat atât unei rochii, unei fuste combinată cu un top sau unei perechi de pantaloni. Alege perechea potrivită de la brand-ul tău preferat atât pentru sezonul cald, cât și pentru sezonul rece. Alege din gama de culori, modele și mărimi și bucură-te de încălțămintea ta favorită pentru cât mai mult timp, având grijă să respecți instrucțiunile de curățare și îngrijire pe care producătorul le oferă. Piele este indicat să nu fie expusă pe o perioadă lungă la umiditate excesivă, dacă se întâmplă atunci este necesară uscarea ei, dar nu forțat ci în mediu natural. Folosește o cremă pentru a menține elasticitatea și aspectul frumos al pielii. Apoi asigură-te că depozitezi această încălțăminte în locuri aerisite, unde nu este umiditate crescută, astfel încât să nu riști să apară mucegaiul. De altfel, nici expunerea lor la soare nu este benefică, aceasta afectând calitatea pielii. Alege și combină piesele tale preferate de îmbrăcăminte și încălțăminte și fii mereu la modă și sigur pe tine.

Quazi – o selecție mare de încălțăminte și accesorii pe epantofi.ro

Vrei să știi de unde să îți achiziționezi încălțămintea Quazi? Pe epantofi.ro găsești o selecție mare de produse ale acestei companii. Pe lângă încălțăminte, găsești și genți Quazi sau genți pentru laptop-uri, iar calitatea se reflectă în absolut toate produsele acestui brand. Aici îți poți găsii piesele preferate, alegând dintre pantofii cu toc, pantofii cu talpă joasă, pantofii pentru bărbați, sandale, șlapi, saboți sau platforme. Cizmele și botinele sunt și ele nelipsite din oferta acestui magazin online. Nu ezita să verifici stocurile pentru a vedea care este disponibilitatea anumitor modele, culori sau mărimi și compară cu tabelul de mărimi existent pe site pentru a alege măsura potrivită pentru tine.

Quazi – întrebări frecvente

Cine produce încălțămintea Quazi?

Încălțămintea Quazi este produsă în India de către o companie specializată pe produsele din piele. Aceștia au îmbinat design-ul excepțional cu calitatea și confortul, oferind pe piață niște produse pe care merită să le achiziționezi. Acestea vor satisface gusturile chiar și ale celor mai pretențioși clienți.

De unde să cumperi încălțămintea Quazi?

Caută încălțămintea ta preferată Quazii pe epantofi.ro, magazinul online cu cea mai variată gamă de produse ale acestea companii. Iar dacă nu te poți hotărî cu privire la mărimea aleasă, consultă tabelul de mărimi astfel încât să știi că vei face cea mai bună alegere pentru tine. Alege o pereche de încălțăminte Quazi și vei fii sofisticat și la modă la toate evenimentele la care vei participa, la locul de muncă sau la o ieșire în oraș.