100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

166 produse

Ce încălțăminte are Rider în oferta sa?

Oferta de încălțăminte Rider include numeroase modele de șlapi și blinkers rider pentru femei și bărbați, dar și încălțăminte pentru copii, precum pantofi Rider, care se disting prin design și culori originale și moderne. Datorită parametrilor lor tehnici, această încălțăminte Rider este apreciată de sportivii profesioniști și de toți cei care își doresc confort în orice loc și în orice situație. Cu siguranță, încălțămintea Rider poate fi împărțită în mai multe grupe: cea dedicată persoanelor active, modele destinate persoanelor care caută un stil confortabil, casual și pantofi Rider a căror sarcină este să ușureze picioarele și să ofere un confort ridicat. Rider se află printre brandurile de încălțăminte care pune accentul pe durabilitatea modelelor, dar și pe greutatea redusă a acestora, iar magazinul online Epantofi.ro oferă o selecție largă de modele pentru femei, bărbați și copii.

Rider – originea și istoria mărcii de încălțăminte

Rider este un brand fondat în anul 1986, ca parte a companiei cu origini braziliene Grendene, care și-a mutat sediul în SUA zece ani mai târziu, în însorita Florida. Încă de la început, această încălțăminte Rider a fost gândită pentru utilizarea de zi cu zi, iar oferta brandului include în principal șlapi pentru femei și bărbați, precum și o gamă largă de încălțăminte pentru copii, precum pantofi Rider pentru copii. Rider este un brand de încălțăminte care oferă diferite modele de șlapi, flip flop sau pantofi Rider pentru copii, ce funcționează bine în diferite locuri și situații. Diferitele modele sunt perfecte pentru plajă și pentru plimbări și, datorită tălpii antiderapante, sunt perfecte și pentru piscină. Această încălțăminte Rider se bucură de un confort uimitor de purtare, iar oferta brandului include atât modele clasice, cât și elegante, perfecte pentru pantaloni scurți, fuste și rochii.

Cei mai buni pantofi de pe epantofi.ro

Respectul pentru mediu se află în centrul mărcii de încălțăminte Rider. Toate modelele de șlapi sau pantofi pentru copii Rider sunt fabricate 100% din materiale reciclate. Dacă alături de grija pentru mediul înconjurător se mai adaugă și confortul maxim de purtare, stilul și designul modern, se poate spune că acești pantofi Rider sunt printre cei mai buni pantofi de pe epantofi.ro și este aleasă de adulți atât pentru ei, cât și pentru copii, căci există pantofi Rider pentru copii în numeroase variante. Aceste caracteristici disting acest producător de mulți alții și în ceea ce privește papucii flip flop, căci modelele brandului Rider sunt de o calitate excelentă și sunt produși într-o manieră ecologică, ceea ce contează din ce în ce mai mult. Ia dacă vei verifica diferite recenzii de încălțăminte, vei vedea că acești pantofi Rider sunt din ce în ce mai populari.

Rider – Întrebări frecvente

Ce pantofi Rider să cumpărați?

În oferta epantofi.ro vei găsi atât modele simple și colorate de șlapi clasici, cât și încălțăminte Rider mai elegantă pentru femei și bărbați. Varietatea modelelor și cea mai înaltă calitate fac din acești pantofi Rider, încălțămintea de vară preferată a tuturor.

Rider – care este această marcă de încălțăminte?

Rider este un brand de încălțăminte de origine braziliană, care la 10 ani de la înființare s-a mutat pe pământuri americane, și este unul dintre cele mai iubite mărci care oferă pantofi Rider pentru sezonul cald. Iar numeroasele recenzii de încălțăminte pozitive demonstrează acest fapt.