100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

72 produse

Ghete de ski pentru bărbați Rossignol – încălțăminte flexibilă

Rossignol este brandul care te va pune în legătură cu muntele pe care îl iubești atât de tare, cum niciun alt brand nu va reuși. Țînând cont de părerile clienților, dar și de recomandările profesioniștilor în materie de ski, brandul francez Rossignol dezvoltă unele dintre cele mai bune și mai căutate ghete de ski de pe piață. Flexibile, confortabile și, desigur, performante, fiecare aspect a fost luat în considerare pentru a oferi cea mai bună experiență pe pârtii. Indiferent de stilul și abilitățile tale, Rossignol are în colecțiile sale modele care să ți se potrivească, atât ghete pentru bărbați Rossignol cât și ghete de damă Rossignol.

Ghete de ski Rossignol – te distrezi în siguranță atunci când ești pe pârtie

Rossignol este unul dintre brandurile care și-a îmbunătățit permanent tehnologiile folosite pentru a oferi modele performanțe de sigure de ghete de ski. Unul dintre avantajele de care te bucuri atunci când încalți o pereche de ghete de ski Rossignol sau de ghete de snowboard Rossignol este siguranța pe care acestea ți-o oferă. Având la bază cele mai noi tehnologii și ani de cercetare și experiență în domeniu, Rossignol oferă exact încălțămintea de care are nevoie oricine pentru a se bucură din plin atunci când este pe pârtie.

Ghete de snowboard Rossignol, pentru începători și profesioniști

Ghetele de snowboard Rossignol sunt făcute să spargă orice barieră. Atât profesioniștii, cât și începătorii în acest sport de iarnă atât de popular aleg Rossignol din foarte multe motive. Sistemele care asigura flexibilitate și suport, designul modern și materialele rezistente, confortul pe care îl oferă chiar și atunci când sunt purtate o zi întreagă, fac că ghetele de snowboard Rossignol să fie alegerea preferată a multor împătimiți ai acestul sport. Rossignol nu înseamnă doar încălţăminte specializată potrivită pentru sportivi şi amatori, dar o varietate mare de opţiuni, de ghete, cizme bocanci, soluții perfecte pentru aventuri în natură dar şi pentru cele urbane. Încălţămintea ce poartă acest nume asigură starea de confort ridicată, deci cu acestea poţi transforma în realitate chiar şi activităţile ce presupun temperaturi extreme.

Întrebări frecvente despre ghete Rossignol

Ghete de ski Rossignol – ce măsură să aleg?

Pentru a alege măsură potrivită de ghete Rossignol, folosește metodă clasică de măsurare a tălpii piciorului. Pune talpa pe o coală de hârtie și desenează conturul tălpii. Măsoară apoi cea mai mare lungime, adică din vârful degetului mare până la călcâi. Folosește apoi tabelele de mărimi pentru încălțăminte de ski Rossignol, disponibile online.

Cum se întrețin ghetele de snowboard Rossignol?

Curată ghetele de snowboard Rossignol după fiecare purtare. Îndepărtează urmele de noroi , apoi lasă-i la uscat dacă este cazul. Părțile detașabile se scot și se curăță separat. Pentru a le purta cât mai mult timp și a se păstra într-o stare cât mai bună, evită să le porți altfel decât este recomandat de către producător să o faci.

De la ce vârstă pot cumpără ghete Rossignol pentru copii?

Rossignol încurajează practicarea sportului de la vârste fragede, iar sporturile de iarnă se numără printre preferatele copiilor. Copiii învață să schieze începând cu 3 ani, vârstă la care este indicat să îi cumperi prima pereche de ghete de ski Rossignol, pentru a învăța în siguranță și pentru a ajunge să iubească acest sport. În colecțiile Rossignol vei găsi modele de ghete adecvate pentru copiii de toate vârstele, începând cu cei mai mici și continunâd cu juniori.