100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

116 produse

Pantofi Saucony – pentru purtări zilnice și pentru antrenament

Confortul și comoditatea purtătorului, dar și stilul și tendințele în modă sunt aspecte de care orice brand care se respectă ține cont atunci când realizează modelele de încălțăminte adecvate. Saucony este unul dintre acele branduri care ține la ceea ce le oferă clienților, iar pantofii pe care îi realizează reprezintă rezultatul unor eforturi de a oferi ceea ce este mai bun. Atenția la detalii, calitatea înaltă a materialelor și designul la modă sunt aspectele respectate de cei care produc pantofi Saucony potriviți fie pentru purtările de zi cu zi, fie pentru antrenamente. Designul pantofilor, calitatea materialelor și tehnologiile utilizate în realizare sunt ceea ce trebuie pentru ca iubitorii acestui brand să se bucure de purtări cât mai plăcute și confortabile.

Pantofi pentru alergat Saucony - realizați pentru a doborî recorduri

O pereche de pantofi aleasă pentru antrenamentele sportive, dar mai ales pentru sesiunile de alergat trebuie să întrunească nu numai condițiile de calitate, ci și pe cele de design. Este vorba despre pantofi care să întrunească condițiile referitoare la confortul tălpii sau la o aerisire adecvată a picioarelor, astfel încât să fie prevenită transpirația. Modelele de pantofi pentru alergat Saucony pe care îi poți alege de pe epantofi.ro respectă aceste condiții, ba chiar bifează și condițiile referitoare la tendințele la modă pe care îi doresc cei mai pretențioși clienți. Talpa care oferă o aderență potrivită, grosimea acesteia de 2.5-3 cm, faptul că sunt pantofi extrem de ușori și care permit picioarelor să respire, rezistența crescută la uzură, cele mai moderne tehnologii dedicate realizării de pantofi potriviți pentru alergat, toate acestea fac din pantofii pentru alergat Saucony pantofii potriviți pentru a doborî record după record.

Saucony Ride, Saucony Peregrine, Saucony Jazz - cunoaște modelele emblematice ale mărcii Saucony

Epantofi.ro îți pune la dispoziție o gamă variată de modele de pantofi Saucony. Colecțiile Saucony Ride, Saucony Peregrine sau Saucony Jazz s-au reunit într-o formulă inedită din care poți alege varianta potrivită pentru propriile preferințe și nevoi. Pantofi în realizarea cărora au fost utilizate tehnologiile Xt-600, FormFit, PWRRun sau Rock Protection Plate, realizați din materiale naturale precum pielea de antilopă, cu branțuri detașabile și un aspect la modă, pantofi cu o grosime adecvată a tălpii pentru sesiuni de antrenamente cât mai plăcute, dar care oferă și protecția adecvată chiar și pe suprafețe dure, Saucony reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face atunci când vine vorba de calitate și stil în aceeași pereche de încălțăminte. Varietatea de culori și modele îți oferă posibilitatea de a găsi perechea perfectă chiar și dacă ești o persoană pretențioasă, care pune accent pe calitate și stil, care dorește să fie la modă și să aibă o pereche de pantofi unică.

Saucony - întrebări frecvente

Saucony - ce este această companie?

Saucony este o companie care reușește să îmbine în mod armonios calitatea și stilul și să ofere, în acest fel, clienților unele cele mai bune produse de pe piața dedicată. Pantofi de antrenament sau pantofi potriviți pentru completarea ținutelor casual, pantofi Saucony de damă sau pantofi Saucony bărbătești, într-o mare varietate de culori, modele și mărimi, vei găsi cu siguranță soluția potrivită pentru tine pe epantofi.ro.

Saucony - ce model sa alegi?

Alege modelul de pantofi Saucony în care să te simți bine și care să îți ofere șansa de a-ți desfășura activitățile preferate într-un mod plăcut. Poți alege o pereche de pantofi Saucony din colecția Ride pentru sesiuni plăcute de alergat sau o pereche de pantofi Saucony din colecția Jazz sau Peregrine pentru completarea ținutelor de zi cu zi cărora să le oferi un aspect inedit.