30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Încălzire
Confecționat din
Produse rămase: 357
Afișează identificatorul versiunii

Pantofi Sergio Bardi - modele elegante pentru utilizatorii exigenți

Cu un design modern, pantofii se vor a fi eleganți, moderni, plini de clasă, atemporali și confortabili. Iar cele mai frumoase modele de pantofi Sergio Bardi nu fac nici ei excepție de la regulă. Pentru o întâlnire mai importantă în oraș sau la birou, alege pantofi Sergio Bardi care îți vor conferi mereu o alură elegantă și îngrijită. Pentru a profita din plin de un plus de eleganță, de confort și modernitate, nimic nu se compară cu pantofii Bardi. Linii ireproșabile, un plus de creativitate și un confort inegalabil caracterizează pantofii din piele. Contrastul de materiale este sublimat de cea mai frumoasă paletă de culori rafinate pentru a afirma un stil citadin plin de eleganță. De la cele mai frumoase modele de cizme Sergio Bardi, până la cele de șlapi, pantofi cu toc subțire sau sandale Sergio Bardi, această diversitate minunată îți va îmbogăți dressingul cu modele șic și pertinente.

Sergio Bardi - Pantofi din piele și piele de căprioară pentru femei și bărbați

Pentru că nimic nu se compară cu o pereche de pantofi atemporali din piele clasică sau piele nabuc, atât pentru bărbați, cât și pentru femei, modelele de pantofi Sergio Bardi propun cea mai mare varietate de pantofi din piele de cea mai înaltă calitate. Materialele luxoase precum pielea clasică de cea mai înaltă calitate sau pielea nabuc au cele mai delicate finisaje pentru cel mai rafinat look. Sunt accesorii de cel mai bun gust care vor fi cu siguranță pe placul tuturor fashionistelor înrăite. Dar nu numai. Pentru femei, alege pantofii cu toc, sau sandale Sergio Bardi, modele feminine și stilate care vor încânta chiar și cele mai exigente gusturi. Bărbații pot alege și el modele de pantofi Sergio Bardi care cultiva șicul și rafinamentul pentru un look de dandy perfect studiat.

Pantofi de damă Sergio Bardi - un clasici atemporali pentru ocazii speciale

Pantofii Sergio Bardi pentru femei sunt cei mai eleganți și pun accentul pe noblețea materialelor, pe eleganța liniilor și originalitatea detaliilor. Sunt pantofi care se potrivesc de minune cu ocaziile mai speciale din viața ta. Poartă pantofii din piele nabuc în nuanțe de negru la o rochie de seară și la accesorii pentru cel mai frumos stil italian. Dar sunt atât de polivalenți încât se pot purta chiar și la un costum mai elegant. Astfel că, pantofii clasici atemporali Sergio Bardi îți oferă o alură șic și distinsă la cele mai importante ocazii din viața ta.

Pantofi Sergio Bardi- Întrebări frecvente

Sergio Bardi - ce este acest brand?

Sergio Bardi este o marcă italiană de pantofi care produce modele de încălțăminte de piele pentru femei, bărbați, dar și pentru copii. Cele mai calitative modele de pantofi Sergio Bardi încarnează de minune îndemânarea și experiența sau expertiza italiană, dar și eleganța contemporană.

Sergio Bardi - care este graficul de mărimi?

Pentru a te bucura din plin de cea mai frumoasă pereche de pantofi Sergio Bardi va trebui să măsori lungimea tălpicului de la pantofii tăi preferați, cei mai confortabili, cu care te vei simți cel mai bine. Poți desena și conturul piciorului pe o foaie și măsoară pentru a vedea de câți centimetri ai nevoie.

Sergio Bardi - cum se remarcă?

Pantofii Sergio Bardi sunt confecționați din cea mai calitativă piele naturală și cea mai rezistentă, prin materiale confortabile, care permit piciorului să respire. Dar se remarcă și prin cele mai frumoase și mai elegante modele. Calitate, confort și estetism rafinat...