30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Confecționarea bijuteriei
Destinat pentru
Produse rămase: 92
Afișează identificatorul versiunii

Ceasurile Skagen sau cum să te bazezi pe precizia scandinavă

Brandul Skagen este un mod de a celebra stilul de viață scandinav, mai exact danez: liber, spontan, trăind clipa cu bucurie. Ceasurile Skagen Polonia sunt făcute din dragoste pentru frumos și pentru stilul de desing minimalist tipic zilelor noastre. Ceasurile Skagen, atât ceasurile bărbătești cât și cele de damă sunt slim iar combinația de culori în care pot fi găsite reflectă modul liniștit și relaxat în care își trăiesc viața toți cei din peninsula Scandinavă. Ceasurile Skagen reprezintă un stil autentic, inconfundabil. Ceasurile Skagen înseamnă însă și tehnologii inovatoare.

Ceasurile de damă Skagen, declarația de stil și rafinament

Ceasurile de damă Skagen sunt o adevărată declarație de stil. Orice femeie care adoră stilul minimalist și îl adopta și la capitolul bijuterii va găsi ceasurile Skagen că fiind acele obiecte ideale pentru a-și completa ținutele. Atunci când porți un ceas de damă Skagen este suficient, nu mai ai nevoie de alte accesorii, pentru că acesta vorbește de la sine, dar o face discret și cu eleganță, așa cum merită orice femeie care prețuiește stilul ridicat la rând de artă. Vibrantă cultură daneză își pune amprenta pe toate piesele mărcii, inclusiv pe cele din colecția de ceasuri de damă. Datorită aspectului impecabil, a durabilităţii şi a designului care nu îşi pierde farmecul ceasuri de damă Skagen sunt accesorii atemporale, deci ori de câte ori vrei să faci o investiţie poţi achiziţiona un ceas ce poartă numele consacratului brand.

Ceasurile bărbătești Skagen, toate culorile mării într-un accesoriu rezistent la apă

Ceasurile bărbătești Skagen îmbină perfect rafinamentul și eleganță tipic scandinavă, nuanțele liniștitoare ale marii și cele mai noi tehnologii. Ceasurile Skagen sunt accesoriile bărbaților puternici, care reușesc să impresioneze prin simplitate și bun-gust. Un ceas Skagen este de cele mai multe ori singurul accesoriu pe care este recomandat să îl poarte un bărbat. Stilul masculin se reflectă chiar și în cele mai mici detalii. Iar pentru că un bărbat va căuta de fiecare dată și partea funcțională a unui ceas, dincolo de aspectul acestuia, Skagen propune modele în care sunt încorporate cele mai noi tehnologii, astfel că vei găși în colecțiile brandului ceasuri rezistente la apă, ceasuri cu încărcare solară și multe alte variante.

Întrebări frecvente despre ceasuri Skagen

Ceasuri Skagen – de unde le cumpăr?

Poți cumpăra simplu și rapid un ceas Skagen de pe internet, mai precis direct de pe epantofi.ro. La capitolul accesorii, vei găsi aici o mare varietate de modele. Atunci când vrei să îți cumperi un ceas Skagen sau dorești să faci un cadou, intră pe site și alege modelul potrivit.

Ce baterii se folosesc pentru ceasurile Skagen?

Bateriile ceasurilor Skagen sunt solare, așadar nu necesită reîncărcare sau schimbare. În funcție de model unele ceasuri vin și cu o rezervă de baterie.

De unde pot să cumpăr o curea pentru un ceas Skagen?

În primul rând este important de știut că curelele originale ale ceasurilor Skagen sunt extrem de rezistente și nu vor necesita înlocuire prea curând. Majoritatea modelelor au curele realizate din piele naturală de cea mai bună calitate ori au curele metalice care se vor păstra intacte mulți ani. Însă atunci când vrei să cumperi o curea nouă pentru ceasul Skagen cel mai bine este să cauți un magazin specializat care în același timp poate oferi și garanție pentru achiziție.