100 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile

185 produse

Pantofi Teva- cea mai mare varietate sau selecție de sandale de trekking sau hiking

Pantofii Teva nu sunt confortabili, doar datorită tălpii lor de cauciuc și a căptușelii lor moale, care se adaptează de minune piciorului, ci sunt și foarte la modă în același timp, chiar dacă îi alegi pentru tekking sau hiking. Se pot alege pentru aventurile în aer liber, dar și pentru plimbări mai lungi. Chiar și pentru o vacanță mai fancy în Grecia! Aici șlapii sunt cea mai bună alegere! Publicul lor țintă sunt persoanele foarte active și mobile. Pantofii Teva sunt rezistenți și durabili, indiferent de condițiile climatice. Se adresează deci persoanelor care aleg mai degrabă spontaneitatea decât rutina și aventura mai degrabă decât confortul.

Sandale Teva – confort pentru viața de zi cu zi pentru drumeții și multe altele

Pentru viața de zi cu zi, dar și pentru drumeții, alege sandale Teva, cele mai încântătoare și cele mai confortabile. Sunt alegerea ideală atunci când mergi mai mult pe jos sau când mergi în excursii. Garantează un confort optim întreaga zi și mențin perfect piciorul. Cel mai bun model de confort și de funcționalitate! Sandalele pentru femei Teva sunt cea mai bună alegere pentru femeile care nu pot să stea locului. Sunt articole indispensabile din garderoba sau valiza pentru vacanță sau orice tip de călătorie!

Pantofi Teva- sandale sport pentru femei, copii și bărbați

Cele mai frumoase modele de pantofi Teva prezintă o colecție foarte vastă, cuprinzând sandale Teva pentru femei, pantofi pentru copii și pentru bărbați, toate concepute în jurul unui cuvânt de ordine- confortul. Benzile lor sunt cele mai moi și cele mai lejere, sunt pantofi stabili deci și siguri. Cu ei vei uita de durerile de picioare. Alege pantofi Teva rezistenți la apă ce pot să fie purtați tot anul.

Pantofi Teva- FAQ

Unde găsești pantofi Teva la noi în magazine?

Comandă cele mai performante și mai comode modele de sandale Teva de pe www. epantofi.ro și descoperă cea mai largă gamă de produse.

Sandale Teva- cum alegi mărimea?

Cea mai bună modalitate- să te uiti la mărimea unei perechi de pantofi sport pe care o ai deja pentru a vedea care mărime se potrivește. Dacă nu ești sigur, va trebui să măsori piciorul pentru a te asigura că vei face cea mai bună alegere.

Pantofi Teva- cum trebuie întreținuți?

Pantofii Teva din plastic pot să fie curățați foarte ușor cu ajutorul unei cârpe înmuiate în apă cu săpun. Cei din piele la fel ca și cei din plastic. După curățarea lor se recomandă să se folosească un spray pentru protecție optimă.