30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Marca 1
Tip produs
Multipack
Material îmbrăcăminte
Produse rămase: 104
Afișează identificatorul versiunii

Pantofii Wrangler – design minimalist și confort în utilizare

Deși cunoscută inițial pentru modelele de încălțăminte de lucru robustă, extrem de rezistentă la condiții de lucru dure, compania producătoare de încălțăminte Wrangler este astăzi cunoscută pentru o diversitate de modele de încălțăminte care pot fi purtate la aproape orice ocazie. Designul pe care îl au pantofii Wrangler este unul minimalist, însă în același timp aceștia sunt perfecți și pentru cei care vor să fie în pas cu moda, deoarece Wrangler se aliniază unei mode atemporale, iubite de o un număr semnificativ de persoane. De asemenea, pantofii Wrangler sunt extrem de confortabili, dat fiind că materialele din care sunt aceștia realizați sunt de înaltă calitate.

Încălțămintea Wrangler – distracție casual și calitate bună

Povestea Wrangler a început în Carolina, în anul 1947, atunci când marele producător și-a axat producția de încălțăminte pe modelele de cămăși și blugi în stilul cowboy. De atunci, lucrurile au evoluat pas cu pas, iar astăzi Wrangler semnează colecțiile de încălțăminte confortabilă, de calitate potriviă pentru diverse ocazii. O pereche de sneakers wrangler sunt ideali mai ales pentru ținutele casual, dat fiind că sunt perfecți și pentru purtare îndelungată, iar pentru ținutele lejere de vară poți alege cu încredere o pereche de sandale wrangler confortabile și la modă. Acest lucru este dat de materialele de calitate superioară din care sunt realizate modelele de încălțăminte wrangler. Făcând o alegere în acest sens, poți fi sigur că ținutele tale vor fi unele de calitate din toate punctele de vedere.

Cizmele de iarnă călduroase Wrangler pentru bărbați, un look minunat și protecție împotriva frigului

Bărbații se pot bucura de zilele reci de iarnă și mai mult, dat fiind că Wrangler are pentru picioarele lor soluția potrivită: modelele de cizme wrangler călduroase care oferă protecția adecvată împotriva frigului și care, în același timp, oferă un look minunat purtătorului. Extrem de rezistente, cu un design minimalist, dar de efect, o pereche de cizme de iarnă wrangler pentru bărbați oferă oricărei ținute bărbătești un aspect unic, personalizat și sunt gata să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi. Și bărbații iubesc să fie la modă, iar Wrangler ține cont și de acest aspect atunci când produce modelele de încălțăminte pentru bărbați care să fie adecvată ocaziilor diverse, atât în zilele călduroase, cât și în cele mai friguroase.

Întrebări frecvente

Pot pantofii Wrangler să fie purtați tot timpul anului?

Bineînțeles, pantofii Wrangler pot fi purtați tot timpul anului, dat fiind că aceștia se regăsesc într-o mare varietate de modele, pentru toate gusturile. Calitatea acestora rămâne aceeași – extrem de bună, însă modelele de încălțăminte wrangler sunt diverse, de la sandale sau teniși la sneakers sau chiar cizme de iarnă, toate acestea garantând confortul dorit.

Cum să speli pantofii Wrangler?

Pantofii Wrangler nu au nevoie de o îngrijire specială, însă este recomandată spălarea lor manuală, cu atenție. Cu o îngrijire adecvată și cu o spălare delicată, cu substanțe care să nu atace materialele naturale din care sunt realizați, pantofii Wrangler îți vor bucura picioarele vreme îndelungată.

De unde poți cumpăra pantofi de damă Wrangler?

Modelele numeroase de pantofi de damă wrangler pot fi găsite pe site-ul epantofi printr-o simplă accesare a paginii. Aceștia vin într-o gamă variată de modele, culori și materiale, având astfel posibilitatea de a alege perechea potrivită pentru aproape orice ținută, mai elegantă sau casual.