30 de zile pentru retur gratuit
vezi detaliile
Livrare de la 0 lei
vezi detaliile
Sortează
Mărime
Culoare
Preț
Tip produs
Confecționat din
Destinat pentru
Mărimea poșetei
Produse rămase: 466
Afișează identificatorul versiunii

Genți de mână Calvin Klein - modele la modă pentru femeile care caută stil și manopera de cea mai înaltă calitate

Calvin Klein este un designer de modă de renume mondial, iar gențile sale sunt unele dintre cele mai elegante și bine făcute de pe piață. Dacă vrei o geantă de mână sofisticată și elegantă, care să reziste ani de zile, atunci Calvin Klein este marca potrivită pentru tine. Măiestria și atenția la detalii care se regăsesc în fiecare geantă Calvin Klein sunt pe renumite, iar modelele sunt mereu în tendințe. Fie că îţi doreşti o geantă mare sau un clutch mic, Calvin Klein are un stil care se potrivește nevoilor tale. Și cu atât de multe culori și materiale diferite din care să alegi, vei găsi cu siguranță geanta de damă Calvin Klein perfectă care să se potrivească cu stilul şi preferinţele tale. Sunt confecţionate din piele naturală fină şi moale, ceea ce le face extrem de plăcute la atingere. Genţile au o structură solidă şi rezistenţa care asigură o durabilitate îndelungata. Multe modele Calvin Klein au compartimente multiple şi buzunare special concepute pentru a putea fi folosite pentru diverse scopuri. 

O geantă de mână Calvin Klein mică - perfectă pentru întâlnirile de weekend cu prietenii

Modelele de genți de mână Calvin Klein sunt uimitoare din punct de vedere vizual. Acestea au un design modern și elegant care se potrivește perfect cu orice tip de îmbrăcăminte. Modelele sunt disponibile într-o gamă largă de culori, astfel încât femeile sunt sigur că vor găsi o geantă care se potriveşte stilului şi personalităţii lor. O altă caracteristică uimitoare a modelelor de genți de mână Calvin Klein pentru femei este manopera excelentă.  În concluzie, indiferent dacă vei alege o o geantă de mână Calvin Klein mică, o geantă mare Calvin Klein, o geantă shopper Calvin Klein sau o geantă de mână Calvin Klein din denim, vei avea o piese modernă, eleganta şi excelent executată. Şi toate sunt perfecte pentru întâlnirile de weekend cu prietenii.

Geanta shopper încăpătoare Calvin Klein - o geantă practică care se va potrivi cu toate lucrurile necesare

Geanta de cumpărături Calvin Klein este o geantă practică care se va potrivi cu toate lucrurile necesare pentru o singură persoană. Geanta este realizată din materiale de înaltă calitate şi este foarte spaţioasă. Are mai multe compartimente și buzunare care facilitează organizarea totul. Bretelele sunt, de asemenea, reglabile, astfel încât să o poți purta confortabil pe umăr. Este o geantă grozavă de zi cu zi pentru muncă, școală sau pentru comisioane. Acest model de geantă oferă suficient spaţiu pentru toate lucrurile pe care o femeie ar putea dori să le transporte cu ea, cum ar fi telefonul mobil, portofelul, cheia maşinii etc. De asemenea, arată impecabil şi completezaă cu stil si rafinament orice ţinută.

Genți de mână Calvin Klein - întrebări frecvente

Calvin Klein - cum depistez o geantă de mână contrafăcută?

Primul lucru pe care ar trebui să-l verifici este eticheta. O geantă de mână Calvin Klein autentică va avea o etichetă pe care scrie „Calvin Klein” cu majuscule. Fontul folosit pe etichetă trebuie să fie simplu și ușor de citit. O altă modalitate de a afla dacă o geantă Calvin Klein este falsă este prin verificarea cusăturilor. Gențile Calvin Klein autentice au cusături perfect uniforme, foarte strânse și mici. Dacă cusăturile de pe geantă sunt mari sau neuniforme, probabil că nu sunt autentice. În cele din urmă, ia în considerare calitatea - gentile Calvin Klein sunt realizate din materiale și metode de construcție de înaltă calitate.

Gențile Calvin Klein - cât costă?

Preţul pentru o geantă Calvin Klein autentică variază în funcţie de model şi mărime. Pe Epantofi, unde vei găsi numai produse autentice şi de calitate, preţul este între 300 lei şi 1000 lei.